A sörnek tényleg finomnak kellene lennie vagy mi?
A sörnek nem kellene finomnak lennie, A SÖR FINOM!
Ha nem szereted pedig ne igyad, van más lehetőség bőven.
A sör un. élvezeti cikk. Ha nem ízlik, ne idd. Én szeretem a sört, de az igazi sörösök szemében nudli vagyok, mert a keserűt nem szeretem. Búzasörből is csak a szűrtet iszom.
Bárban sok olyan italt kaphatsz, amitől nem állsz fejre, finom, ellazít. Ha nem mínuszos IQ-val rendelkező társasághoz akarsz igazodni, akkor a koktélok közül is találhatsz kedvedre valót. Sokféle van, az alkoholmentesektől az ütősekig. Rossz ötlet?
Én a sört sosem az alkohol miatt iszom, hanem az íze miatt. 1-2 korsónál többet soha nem is iszok meg egymás után, utána áttérek whiskey-re vagy valami másra. Szóval ez ízlés kérdése, ha nem ízlik nem kötelező inni.
De egyébként annyi fajta sör létezik, hogy azt nem is lehet kijelenti, hogy a sör nem ízlik.
Ha férfi vagy, akkor kötelező megszoknod előbb-utóbb, és muszáj lesz akkor is innod, ha nem esik jól!
Kigyúrt test, nagy farok, sok pénz, sok sör - ez tesz férfivá!
(remélem érzed az iróniát)
Semmit nem kell megszokni. A finom ital elsőre is finom. Van aki elhiteti magával, hogy a sör akkor jó, ha rossz, meg van, aki rájön, hogy léteznek finom sörök is. :)
A legtöbb divatos sörnek szerintem is egyszerűen szar íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!