Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A sörnek tényleg finomnak...

A sörnek tényleg finomnak kellene lennie vagy mi?

Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok sokszor ittam már sört csak a hangulat kedvéért is bárban stb, de egyszerűen nagyon szar íze van szerintem, most csak nekem nem ízlik vagy nem tudom... egyszerűen nem szeretem szénsavas cuccokat nehezen megy le stb. vagy lehet hogy meg kell szokni?

2012. febr. 27. 23:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ízlik, akkor hagyd... Ne mások elvárásaihoz igazodj, azt igyál, ami jól esik.
2012. febr. 28. 00:00
 2/20 anonim ***** válasza:
59%

A sörnek nem kellene finomnak lennie, A SÖR FINOM!

Ha nem szereted pedig ne igyad, van más lehetőség bőven.

2012. febr. 28. 00:01
 3/20 anonim ***** válasza:
66%

A sör un. élvezeti cikk. Ha nem ízlik, ne idd. Én szeretem a sört, de az igazi sörösök szemében nudli vagyok, mert a keserűt nem szeretem. Búzasörből is csak a szűrtet iszom.

Bárban sok olyan italt kaphatsz, amitől nem állsz fejre, finom, ellazít. Ha nem mínuszos IQ-val rendelkező társasághoz akarsz igazodni, akkor a koktélok közül is találhatsz kedvedre valót. Sokféle van, az alkoholmentesektől az ütősekig. Rossz ötlet?

2012. febr. 28. 00:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Akkor igyál long drink-t
2012. febr. 28. 00:22
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Előző előtti! Ezt a minuszos IQ-t hogy értetted? Nem feltétlen agyilag zokni az, akinek nincs pénze koktélokra. A mi társaságunkban sincs senkinek pénze se drága koktélokra, se viszkire, jól érezzük magunkat a 250 forintos soproni mellett.
2012. febr. 28. 00:45
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a sört sosem az alkohol miatt iszom, hanem az íze miatt. 1-2 korsónál többet soha nem is iszok meg egymás után, utána áttérek whiskey-re vagy valami másra. Szóval ez ízlés kérdése, ha nem ízlik nem kötelező inni.

De egyébként annyi fajta sör létezik, hogy azt nem is lehet kijelenti, hogy a sör nem ízlik.

2012. febr. 28. 01:14
 7/20 anonim ***** válasza:
azért nem finom mert még csak 17 vagy. 5 év mulva nekedis finom lesz :D
2012. febr. 28. 03:06
 8/20 anonim ***** válasza:
82%

Ha férfi vagy, akkor kötelező megszoknod előbb-utóbb, és muszáj lesz akkor is innod, ha nem esik jól!

Kigyúrt test, nagy farok, sok pénz, sok sör - ez tesz férfivá!

(remélem érzed az iróniát)

2012. febr. 28. 03:58
 9/20 Phoney ***** válasza:

Semmit nem kell megszokni. A finom ital elsőre is finom. Van aki elhiteti magával, hogy a sör akkor jó, ha rossz, meg van, aki rájön, hogy léteznek finom sörök is. :)

A legtöbb divatos sörnek szerintem is egyszerűen szar íze van.

2012. febr. 28. 10:03
 10/20 anonim válasza:
Én se szeretem a sört, soha nem tudtam megszokni, baráti társaságban hátrány de ez van, nem fogom erőltetni, csak mert mások is azt csinálják(cigivel dettó). 18/f
2012. febr. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!