Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy kezdjek neki a pálinkacsi...

Hogy kezdjek neki a pálinkacsinálásnak? Falun lakok gyümölcs lesz bőven nyáron.

Figyelt kérdés
Össze lehet keverni több fajta gyümölcsöt?(pl.alma körte szilva cseresznye meggy stb-t össze lehet keverni?) Ha ki vágtam mindet megmostam beleraktam egy zárható hórdóba utána mi vele a teendő? Hány naponként kell nézni vagy egyáltalán mit kell vele csinálni? Légyzsi írjátok le hogy mit milyen időnként kell vele csinálni és hogy kb mennyi idő aladt lesz kész!? Otthon főzzem ki vagy vigyem el valahova?(nem nagy mennyiség max 2-3 l)jobb lenne szerintem ha megoldható otthon! Kérlek segítsetek!!!!

2012. febr. 27. 21:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket nagyon sokat segítettek főleg az utolsók!
2012. febr. 28. 20:10
 12/15 Phoney ***** válasza:
Akkor majd elmondom az ország díjnyertes pálinkafőzőinek, hogy az ország legjobb házipálinkái igazából szarok, és a vadélesztős háziborzasztó az igazi, köszönjük:)
2012. febr. 28. 20:47
 13/15 A kérdező kommentje:
most akkor hogyan légyszi egy értelmes választ akkor
2012. febr. 28. 21:10
 14/15 Phoney ***** válasza:

Nézd, nem nekünk kell hinni. Elmész erre fórumra, ahol gyakorlatilag a magyar HP-főző elit gyülekezik, itt jobban értenek hozzá, mint a „megkérdeztem a férjemet” válaszolók (bocsánat), és megkérdezed tőlük:) Mind azt fogja mondani, hogy kell élesztő.

[link]

2012. febr. 28. 21:15
 15/15 A kérdező kommentje:
légyszi rövide írd le hogy te hogy csinálod
2012. febr. 28. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!