Mi a rumos diólikőr receptje?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 08:04
1/4 anonim válasza:
Dió likőr
Hozzávalók 1 literhez: 40 dkg dió (hámozott), 40 dkg kandis cukor, 1 liter konyak
Előkészítés: A diót kiválogatjuk, és alaposan megtisztítjuk. Egy sötét üveget kimosunk.
Elkészítés: A sötét üvegben összekeverjük a diót a cukorral és a konyakkal. Meleg helyen állni hagyjuk, majd leszűrjük, és likőrös üvegbe töltjük. A diót süteményekbe (sómlói galuska) felhasználhatjuk.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint konyakkal kell csinálni feltétlenül, vagy lehet helyette rumot is használni?
2009. jún. 4. 11:01
4/4 A kérdező kommentje:
Arányok? Milyen rum?
2009. dec. 13. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!