Valaki le tudná írni hogyan kell pálinkát főzni?
Elküldtem a fentieket, de gagyibb megoldással nincs jó pálinka.
A cefrézés adott, a főzéshez meg kell egy edény amiben fő a cefre, de zárt legyen, csak egy cső csatlakozzon a fedelébe. Ez a cső rézből van, és spirál alakban belemerül egy másik edény hideg vizébe. A cső másik vége kikukucskál a vizes edény aljából, és a forró cefrés fazékból a pálesz gőze a hideg csövön lecsapódik, és szépen pötyög a finom nedű. Egyébként tanultál a desztillálásról! EZ AZ! Csak ne felejts el valami edénykét tenni a csöpögő finomság alá!
Index fórum www.pálinkafőzés otthon.hu
itt sokat tanulhatsz, de elöbb tanulmányozd www.snapszmester.hu oldalát , csak ezután kérdezz a fórumon ha regisztráltál.
Az előttem író megadta a tökéletes választ!
Még annyit, hogy a tárgyi feltételek minimum 50 ezer forintba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!