Likőrökhöz tejszín helyett mit tudok felhazsnálni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 15:53
1/4 A kérdező kommentje:
jó a tej vagy a tejszínhab?
2009. jún. 1. 16:03
2/4 anonim válasza:
a javaslatom, hogy keverd össze a tejet tejszínhabbal :)
azért, mert a tej alacsonyabb zsírtartalmú, és kevésbé édes. viszont a tejszínhabot néha túlédesítik, és szinte biztosan édesebb lesz mint simán a tejszín.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. jún. 1. 16:32
4/4 tade válasza:
A likorokhoz en csakis hosszan tartositott tejet hasznalok.
Pl. a citromlikort en ugy keszitem, hogy 8 citrom hejat beteszek, 90%-os alkoholba 2 hetre. MIkor letelt a 2 het felforralom a tejet cukorral, leveszem a tuzrol es hozzaadom az alkoholt, citromhejj nelkul. Mikor kihult beteszem melyhutobe, es elall akar 1 evig is :D De most igy fejbol nem tudom mibol mennyi kell, de en imadom, ez egy olasz recept, az itteni "crema di limoncello" receptje....(olaszorszagban elek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!