Zoli-90 kérdése:
Ittam pár pohár bort, hogyan tudom eltüntetni a kellemetlen szájszagot? A fogkrém nem használ semmit!
Figyelt kérdés
bor, alkohol2012. febr. 3. 12:41
1/12 anonim válasza:
A fogkrém sem használ?? Akkor te nem bort ittál, mert annak nincs olyan erős szaga hogy ne lehessen eltüntetni egy egyszerű fogmosással.
2/12 anonim válasza:
Az elsönek: dehogynem, mert a bor szaga nem a szájban van, hanem a lélegzéssel mindig visszajön a gyomor felöl. Én még órák múlva is megérzem, ha valaki bort (vagy más italt) ivott.
Igazán sokat nem lehet csinálni, ha zavar, akkor ne igyál máskor.
3/12 anonim válasza:
vegyél nagyon erős "extramint" cukrot, azt szétrágod, persze feloldva le is nyeled, semmit nem érezni a megivott bor szagából.
4/12 anonim válasza:
vöröshagyma és fokhagyma. a borszagot eltünteti, cserébe csinál más kellemetlen szagot. ez van. :)
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem a bornak nincs egy olyan jellegzetesen erős szaga mint pl a sörnek.
6/12 anonim válasza:
Rágjál FRISS petrezselymet, vagy valamilyen zöldfűszert(ha találsz).
8/12 anonim válasza:
nem tudom, én már tüntettem el bor, illetve sör szagot egyszerű fogmosással, nálam csak a vodka, meg a 60-70%-os szilvapálesz az amit nem tudok eltűntetni magamról.
9/12 anonim válasza:
Utolsó akkor te valami nagyon rossz vodkát szoktál inni :D mindenkitől azt hallom hogy a piák közül a vodkát a legkevésbé érezni.
10/12 anonim válasza:
Listerine.
Az kb olyan erős mintha innál egy felest.
Persze ne idd meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!