Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Valami ólcsó alkohol, amitől...

Valami ólcsó alkohol, amitől könnyen berúg az ember?

Figyelt kérdés

Boroskóla összes fogalmát kimerítettük már(fehér keverve szőlővel,vörös málnával stb 78 kombináció) kommensz pálinkátol meg hányingere van az embernek.

Ti mitöl álltok be a legkönnyeben,kevés pénzből?

2012. jan. 31. 22:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
olcsó tablettás vörösbor és kóla:D
2012. febr. 8. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
olcsó 300 Ft-os bor.
2012. febr. 9. 18:13
 13/14 anonim válasza:

El tudom mondani nekem mi a tapasztalatom.

Mint említetted a tróger bor verhetetlen. Abból pár száz forintos ráfordítással padlón vagyok. De egy óriási hátránya, hogy rókakoma majdhogynem 100%, h meglátogat. Méghozzá szörnyű vörösre színez mindent. A másnaposságról meg nem is beszélve...

Tehát ez az a, megoldás. b, az a vodka! Legalábbis ha úgy akarok berúgni, hogy emlékezzek, ne hányjak, ne legyek másnapos, akkor vodka! Ez egy kicsit költségesebb, de egy buli esetén szerintem megéri. Persze itt is lehet válogatni. Véleményem szerint a hatás elérése céljából teljesen mind1 h Royal, Kalinka, vagy TESCO value vodka. Maximum élvezeti szintjük más. De személyes tapasztalat azt mutatja, hogy ha eléggé megalapoztad az eseményeket, az ízeket nagyon tompán érzed. Szóval anyagilag jócskán megéri a TESCO vodka. Hígítás ízlés szerint. Szerintem ha a berúgás a cél akkor idd magában azt a Tescós vodkát, üvegből. Ha egy bulira készülsz, akkor oda Royal vagy Kalinka, fantában keverve. Remélem tudtam segíteni! :P

2012. márc. 5. 22:08
 14/14 A kérdező kommentje:

Sokat segítettél,köszi a kielégítő választ:D

Mi is kevertük már a kommensz vodkát narancsal,a hatása is jó és az íze is elmegy;)

2012. márc. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!