Legdurvább berúgásotok?
Boroztam, nem emlékszem mennyit.
Nyár volt, de nem az az igazi meleg. Nem volt váltóruhám és ismerősöméknél volt medence. Mikor elkapott a vidámság, abba ugráltam bele ruhástól, még szerencse, hogy feketében járok, mert átlátszana. Utána egy ideig mindenen nevettem és én beszéltem folyton, majd elfáradtam és hazafelé úton elaludtam, utána pár órát még szédelegtem, de még mindig mindenen röhögtem.
:D
Táborba mentünk egy hétvégére, a sulival. Második este megittam közel egy liter vodkát egyszerre, egy húzásra, aztán kevertem vörös borral, azt is vedeltem. A többire már sajnos nem emlékszem, fél óra elteltével azt sem tudtam hol vagyok. Vagy 5ször behánytam minimum, kint is bent is, wc-be is, aztán egyszer telibe a falat, aztán az ágyra is, ahol feküdtem. Két csajhoz odarohantam és nekik mentem, cigányosan beszéltem, köpködtem, mindenkit lekú.rváztam, megtéptem a legjobb barátnőmet ok nélkül,
aki utánam takarította a hányásomat. Volt egy srác is ott,
aki tetszett, annak csókért könyörögtem, mutogattam a melleim, rámásztam, adott egy szájrapuszit. Azt mondtam neki, hogy addig nem alszok, még nem ad, de a hányás darabok lógtak közben a szám szélén.
Azt mondták nagyon elborult fejem volt, menni nem tudtam,
lehúzott gatyával mászkáltam, mindenkivel flegmáztam.
A tanárnő felpofozott, meg se kottyant, utána rángattam a kezét, el küldtem a pics.ába, meg kiabált velem.
Mentőt akartak hívni, meg levetkőztetni, lezuhanyozni...
Vizet akartak itatni velem, de kivertem a tanárnő kezéből,
kenyeret csak akkor voltam hajlandó enni ha egy másik csaj is beleharapott, utána meg ki is köptem. Estem - keltem, kiabáltam, akit nem vertem meg és nem flegmáztam vele, azt imádtam és a nyakán lógtam. A végén összepisiltem magam, és alig bírtak lefektetni... Pár óra múlva felkeltem és nem hittem el mi történt!! :/
Nagyon ritkán iszok, de akkor KO van!!!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!