Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Legdurvább berúgásotok?

Gabor9 kérdése:

Legdurvább berúgásotok?

Figyelt kérdés
Mit ittál, mit csináltál?:)
2012. jan. 27. 15:40
1 2
 11/16 Hailey13 ***** válasza:
100%
házibuli volt, egy üveg pálinkát osztottunk négyünk között, kb 3 percig tartott, aztán rá azonnal húzóra kétdecis poharakba bor, likőr, pezsgő:D ez kb további 5 perc volt. utána nem ivott senki semmit, egy félóráig jó volt minden, na de aztán beütött..:D nekem volt eszem és elkezdtem vizet inni, de a többiek egy jó másfél órát a wcben töltöttekxd egyébként semmi extra, a használhatatlan állapotba kerültem, összekapartak, felraktak az ágyra és zenét hallgattunk:D de még ezután stabil 2-3 napig szédültem és hányingerem volt:D
2012. jan. 30. 16:26
 12/16 oyeacch ***** válasza:
100%
Megittam 12 felest kb 2 óra leforgása alatt/alig ettem valamit előtte, whisky, barack, körte/, k*rva jól voltam, aztán beütött a téma és kimentem a szakadó esőbe okádni. 4kézláb a kiserdő előtt megszabadultam 6 rossz szellemtől, aztán visszamentem a kecóba, ahol az egyik csaj rámadta a váltás ingemet /mekkora szerencse, hogy vittem/ mert a másik fullba elázott. Aztán felmentem aludni a -2 fokba, rövidujjúba.
2012. febr. 18. 16:31
 13/16 anonim válasza:
100%

Boroztam, nem emlékszem mennyit.

Nyár volt, de nem az az igazi meleg. Nem volt váltóruhám és ismerősöméknél volt medence. Mikor elkapott a vidámság, abba ugráltam bele ruhástól, még szerencse, hogy feketében járok, mert átlátszana. Utána egy ideig mindenen nevettem és én beszéltem folyton, majd elfáradtam és hazafelé úton elaludtam, utána pár órát még szédelegtem, de még mindig mindenen röhögtem.

:D

2012. febr. 20. 19:32
 14/16 anonim válasza:
100%
hazibulibvoltam, reszeen felhivtam a volt csajom, mar eppen alakuloba volt megint valami, mondtam neki h talalkozzunk erre o h most a masik volt baratjaval fog talalkozni, na itt vaami megpattant, betoltam 6jagert, 2deci vodkat, megvartam ejfelt mirol lemaradtam mert egy gyereket hnytattam, loptam egy hubit,tekertem egyet, atasztam a keitesen *memoriazavar* athopponaltam egy buliba teqila *memoriazavar* ujabb terbeli ugras masik buli, kozben elfogyott a hubim *memoriazavar* masik buli, valkit kegyetlenul megbasztam azan kikeszultem. Reggel egy fiu mellett ebredtem, szal jol osszeanytam magam.
2012. máj. 7. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszterkor házibuliban,nem tudtam mértéket tartani, a létező összes piából ittam valamennyit,aztán a házicherrytől lett végem,5xör hánytam aznap éjjel,ez még megvan,a többit már csak utólag mesélték,hogy mászkáltam a házban,beszélgettem az emberkékkel,aztán beraktak az ágyba aludni.A másnap volt vicces,amikor körbenéztem,és rögtön az jutott eszembe,hogy 'mit keresek ebben a szobában???:O' :-DDD
2012. jún. 3. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Táborba mentünk egy hétvégére, a sulival. Második este megittam közel egy liter vodkát egyszerre, egy húzásra, aztán kevertem vörös borral, azt is vedeltem. A többire már sajnos nem emlékszem, fél óra elteltével azt sem tudtam hol vagyok. Vagy 5ször behánytam minimum, kint is bent is, wc-be is, aztán egyszer telibe a falat, aztán az ágyra is, ahol feküdtem. Két csajhoz odarohantam és nekik mentem, cigányosan beszéltem, köpködtem, mindenkit lekú.rváztam, megtéptem a legjobb barátnőmet ok nélkül,

aki utánam takarította a hányásomat. Volt egy srác is ott,

aki tetszett, annak csókért könyörögtem, mutogattam a melleim, rámásztam, adott egy szájrapuszit. Azt mondtam neki, hogy addig nem alszok, még nem ad, de a hányás darabok lógtak közben a szám szélén.

Azt mondták nagyon elborult fejem volt, menni nem tudtam,

lehúzott gatyával mászkáltam, mindenkivel flegmáztam.

A tanárnő felpofozott, meg se kottyant, utána rángattam a kezét, el küldtem a pics.ába, meg kiabált velem.

Mentőt akartak hívni, meg levetkőztetni, lezuhanyozni...

Vizet akartak itatni velem, de kivertem a tanárnő kezéből,

kenyeret csak akkor voltam hajlandó enni ha egy másik csaj is beleharapott, utána meg ki is köptem. Estem - keltem, kiabáltam, akit nem vertem meg és nem flegmáztam vele, azt imádtam és a nyakán lógtam. A végén összepisiltem magam, és alig bírtak lefektetni... Pár óra múlva felkeltem és nem hittem el mi történt!! :/

Nagyon ritkán iszok, de akkor KO van!!!

17/L

2012. dec. 3. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!