Mi volt a legdurvább alkoholos ital, amit ittál?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 19:51
1/19 anonim válasza:
Alkoholtartalomban 80%-os Absinthe. Ízre viszont néhány házipálinka überelte.
2/19 anonim válasza:
Fekete abszint és a portói. Előbbi nagy kedvenc!!!
3/19 anonim válasza:
nem tudtam sokat inni, max 1cl . paprikapálinka. az alap is lehetett egy 50% -os ,és csípőspaprika volt benne áztatva. agresszív volt.
4/19 anonim válasza:
spicz 80.
80% os rum (állitólag) és volt vagy 35˙C a presszóban. és a polcról vették le az itlt. jó meleg volt. nem volt rossz.
5/19 A kérdező kommentje:
Én zöld abszintot, spicc rumot és paprikapálinkát ittam ezek közül. Ja, és persze házi szilvát.
2010. márc. 19. 20:18
6/19 anonim válasza:
álítólag látezik olyan hogy nem gyümölcspálinkába áztatják az erőspaprikát, hanem erőspaprikából készül a pálinka. komoly lehet.
7/19 anonim válasza:
Erőspaprikából?
Hágy kiló paprika kellhet egy literhez..
9/19 anonim válasza:
20:26 biztos sok. és gondolom egy csomó cukor is. szerintem nem sok cukortartalma lehet a parikának, az alkohol készitéshez meg elmaradhatatlan. és bizonyos főzési mennyiség alatt szóba sem álnak az emberrel.
10/19 anonim válasza:
bár... egy munkatársam mesélte,: konyhai kuktával főzött pálinkát a panellakásába. akkor volt gond ha kilazult a cső ahonnan folyt az alkohol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!