Milyen lovasbaleset volt a legdurvább ami megtörtént veled, esetleg láttad?
Szeretném, ha elmesélnétek ami megtörtént veletek, esetleg más ismerősötökkel, vagy csak egy ismeretlennel aminek szemtanúi voltatok. Ezekből az esetekből jó és hasznos dolgokat lehet leszűrni legtöbbször.
Ha kedved mesélni, nyugodtan rizsázz, szívesen elolvasom! :)
az enyém nem tul durva,de tanulságos.
ugratást tanultunk bár én enm akartam de a tanár köztelezett rá. sima X-et kellett volna ami semmi egy lonak,de ahoz már azért vesz egy pici lendületet. ugráskor ahogy a seggét ellökte az engem is a nyakába lökött, hiába emelkedtem fel a nyeregben,és mikor tovavágtázott én ott kapaszkodtama nyakába mint egy majom, majd a segggem lecsuszott igy mikor elengedtem seggre estem.a farokcsontom zuzodott,azota is fáj ha sokat ülök és szerintem életem végéig fog is.utána egy hétig otthon voltam,mert nem birtam ülni ,se felállni huzamosabb ülés után.
a tanulság az hogy ha nem csimpaszkodom bele hanem hagyom hogy szépen leessek az oldalamra,valszeg semmi bajom nem lenne.
Nem baj hogy hosszú, jó sok minden van benne összefoglalva, élmény volt olvasni!
Nem, látni még nem láttam ilyet, velem meg KOMOLY esés még nem történt. :) Nagyon sokszor leestem már, estem lóval együtt, de egyik sem volt komoly. A lóval is igazából csak elcsúsztam, szépen lefeküdt az oldalára, én meg mellé. Tiszta sár lett mindenünk. :)
Ismerőseimmel történt már komolyabb baleset, azokból igenis van mit tanulni. Ezért kérdeztem rá nálatok is, hátha tudtok újat mondani, és persze minden történet ÚJ és más. :D
Nem velem történt hanem egy ismerőssel.
Hajtotta a lovait akik megijedtek egy fácántól (bent voltak az erdőben) és elkezdtek menni a lovak (mind2 fiatal) és nem bírta őket megfogni és neki mentek a fának és eltört a vas kocsi rúd. :D a lovak elszabadultak de a srácnak beakadt a lába a hajtó szárba és kb. 10m-rt húzták de sikerült őket megfogni.. a kocsit otthagyta haza hajtotta a lovakat (úgy hogy sétált utánuk) (6km) aztán autóval visszamentek a lovas kocsiért. :D
Se a hajtónak se a lovaknak nem lett különösebb bajuk csak 'horzsolások'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!