Tényleg a legdurvább büntetés a kizárás? Az én kutyámmal van baj hogy ő nem így érzi?
Kifejtenéd kicsit?
Hogy csináltad a kizárást? Milyen a kapcsolatotok?
A kizárás tényleg a legdurvább, csak az a valóságban úgy néz ki, hogy tényleg nem mehet vissza. Ezt hitelesen szimulálni elég nehéz, mondhani lehetetlen.
Szerintem inkább a figyelemmegvonásra gondolsz. Ha nincs kötődése a gazdihoz, vagy nem elég erős, akkor ez nem a legjobb módszer.
De tényleg kifejthetnéd hogy csináltad.
Nekem egyszer volt, hogy napokra figyelmen kívül hagytam, öröm volt nézni milyen szívesen dolgozott utána. De ennek tényleg nyomós oka volt.
Igazán példát vehetnél róla. Ő kevesebb mint 4 perc alatt számtalanszor megígéri, hogy soha nem fogja kizárni.
Hát épp ezért nehéz. Mert ő tudja, hogy nem zárod ki, és nem hal éhen. Ha az ajtón kívülre tennéd ilyenkor, akkor már hitelesebb lennél talán :)
Nálunk a bünti ilyen apróbb dolgokért úgy néz ki, hogy a sarokba küldöm :) Na jó nem, a helyére, mert pont a sarokban van a helye. És bármit jövök-megyek körülötte, ő onnan el nem mozdulhat, mert azonnal visszazavarom. Ez szokott működni.
De az is jó, hogyha elkezdesz lassú léptekkel menni utána. Nem üldözöd, csak kellemetlenné teszed neki kicsit a létet. Bármerre megy, fenyegetően, nyugodtan, lassú lépésekben a seggében vagy, és ha hirtelent mozdul, akkor te is. Idővel megadja magát, és lesunyul a földre. Semmilyen fizikai kontakt nincs, mégis baromira kellemetlen nekik. Csak ezt így leírva nem biztos,hogy úgy fogod csinálni, ahogy én láttam, ezért nehéz írásban tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!