Miért nem jár nagyobb büntetés?
Ha egy ember megöl egy másikat életfogytiglant kap ha megöl egy kutyát 2-3 év és újra megölhet kutyákat!Nem a kutyákat akarom az emberekhez hasonlítani!DE!Ha elveszi mástól az életét csak mert ő (a kutya) szőrös 4 lába van meg stb?
Ha külsőre nem belsőre ugyan azok vagyunk!Akkor legalább ha megöl 1 kutyát vagy bármit(nem a "haszon" állatra értem pedig ő is él) akkor kapjon 10 évet!És ha kínozza a kutyát akkor 5 évet!Igen lehet lehurrogni,leszavazni de én ezt gondolom és CSAK az írjon aki velem egyet ért!!!
Mostis elment egy kutya az utcánkba ugattak a kutyáink és a szomszéd szól szodálkozni fogunk,ha valaki feljelent?Ő már megbolondult volna!
Hát B@ssza meg mi 14 éve lakunk itt ő meg 3 na?
Ez Magyarország!
Nézd meg Amerikát vagy akár Angliát! Ott nem ez van.
Hát ezen én is gondolkodtam...
Mi nagyon nagy előnybe vagyunk, mert vannak fegyvereink, de ha nem lennének akkor egyenlőek lennénk az állatokkal. Ha valaki bemegy az erdőbe és kézzel megfog egy szarvast akkor legyen az övé, megérdemli.
elvileg az embereknek agyuk van, de ezeket olvasva, lehet tévedtem...
szerencse egyeseknek hogy nincs természetes szelekció már annyira.
Mi van Amerikában?
Nincs állatkínzás? Nincs kutyagyár , akár több száz kutyával? Nincs éheztetett, betegen nem ellátott, elköltözéskor magára hagyott kutya?
Soha nem lesz olyan világ, hogy minden állatot megfelelően tartsanak.Az embereken múlik minden, azok meg igen sokfélék.
Az autó, a lakás, az ékszer tulajdon. A kutya nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!