Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Narancs pálinka készítéséhez...

Narancs pálinka készítéséhez meg kell hámozni a gyümölcsöt? Egyáltalán hogyan kellene kezdeni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 16:56
 1/3 doboszoli ***** válasza:
Mindenképpen, mert a héjban lévő illóolaj ihatatlanná teszi a párlatot.
2012. jan. 17. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Detro ***** válasza:

Tapasztalat... mindenképp.

Ellenkező esetben iszonyt keserű lőrét kapsz belőle.

2012. jan. 17. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
Meg kell hámozni. Először meghámozod, majd összetöröd, vagy darabolod a narancsokat, és egy hordóban hagyod kiforrni. Minden nap összekevered a cefrét. Ha egy hordó kiforrt, azaz a cefre tetejéről lesüllyednek a darabos részek és nem buborékol tovább, légmentesen lezárod erre készült zárható műanyag hordóban. A cefrét zárva tartod a főzésig. Ha jól csinálod, tiszta, nem penészes gyümölcsből, akkor nagyon jó lesz az eredmény.
2012. febr. 29. 23:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!