Melyik az a pia vagy kevert pia amitől kb 5-10perc múlva nagyon ki tudja az ember ütni magát?
Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 15:00
1/16 anonim válasza:
házipálnika + csöves bor.. ez total K.O
2/16 anonim válasza:
ez engem is érdekelne :) de vmi ihatóbbat már lécci :P
3/16 anonim válasza:
koktélokkal érdemes probálkozni, például van egy diablo nevü koktél (ha jol emlékszem a nevére) azt mondták az üt rendesen, de mikor én ittam nem volt annyi hatása, dehát lehet nektek bejön. (amugy van benne egy csomo tömény és ilyen 1dl környékén van talán)
4/16 anonim válasza:
nekem a vodka+sör ütött hamar...
5/16 anonim válasza:
akkor valami olyan rövidet amit szeretsz és nem 20%os. Pld: Porto Rico vagy fél liter bor. nem mész haza :D
6/16 anonim válasza:
fekete apsint meg sör utánna egy jó kis kannásbor és már matton is vagy. Szerintem amúgy nem érdemes pláne olcsó gyengeminőségű italokkal roncsolni a szervezeted. :/
7/16 anonim válasza:
Engem a zöld absinte és utána a vodka ütött ki kb 12perc alatt. Bár lehet h csak én nem bírom anniyra a piát XD
8/16 anonim válasza:
hát ha erős a gyomrod, akkor akármitől, eghúzod rendesen és kész is vagy:)
9/16 anonim válasza:
heyesbítek, akármilyen töménytől.
10/16 anonim válasza:
Tequila plusz pezsgö. Ez a tequila bumm bumm. Még az ize se rossz, és garantalt a hatas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!