Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen bort ajánlanátok?

Milyen bort ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömet szeretném meglepni egy üveg borral. A rozét szereti, szerintetek milyet vegyek? (hipermarketben szeretném megvenni... ez nagy probléma?)
2009. máj. 19. 16:33
 1/8 anonim válasza:
Ami árban 1000 Ft körül/ fölött van. az nagy eséllyel jó. Persze ez sem garancia. Én személy szerint a "ferde nyakút" szeretem. Nem tudom mi a neve, de kicsit tömzsi a palack, és (nem találod ki) ferde nyaka.
2009. máj. 19. 16:39
 2/8 anonim válasza:
és még valami: nem gond a szupermarket, a borszaküzletekben se mindig nagyobb a választék, csak jobban lehúznak. A ferdenyakú kapható spárban, maccsban, kájzerszben...
2009. máj. 19. 16:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. máj. 19. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyszer egy CBAban kaptam Tiffany pincészet rozéjából.Olyan 1500Ft körül volt,és nagyon finom.Illetve ami még viszi a pálmát az Bock rozéja.Alapvetően kijelenthetem,h a villányi rozék mind finomak.(Wunderlich)Borszaküzletben inkább csak kivételes borokat keress,vagy könnyebben találsz régebbi palackokat.
2009. máj. 19. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Valami jó kis Villányi bor például de a jó Tokaji borok meg az Egri az se rossz ötlet, de amúgy úgy tudom hogy a pincészetben veszed meg ezeket a borokat sokkal másabbak mert ott részletes tájékoztatást is kapsz.
2009. máj. 21. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom nem méreg drága minőségi borra szomjazol, ajánlani tudnám az olcsó borok közül (600-1200) a Dankó pincészet vörös borát. Minden kis és nagy Tesco-ban beszerezhető, sőt én nem szeretem a bort tisztán de ez kifejezetten ízlett. Kólával karöltve pedig egyenesen finom volt.

Itt egy kép, hogy felismerd ha ezt választanád:

[link]

...és persze mértékkel! :)

2009. jún. 2. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:
+ Most olvasom, hogy barátnak kéne a szesz, ez esetben ne egy olcsó "lóhugyot" vegyél. Válassz valamit a szekszárdi borok közül, nem fogsz csalódást okozni.
2009. jún. 2. 20:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már megvettem a bort, a Varga pincészet száraz roséját. Ízlett :)
2009. jún. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!