Milyen bort ajánlanátok túrós tésztához?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 15:39
1/9 anonim válasza:
tuti vmi vöröset és mondjuk félédeset innék hozzá
2/9 anonim válasza:
én száraz fehéret, esetleg félédes rosét választanék, az biztos.
3/9 anonim válasza:
vörösbort semmiképpen se kínálj túróstésztához, inkább száraz fehéret azon belül is chardonnayt, olaszrizlinget vagy estleg habzó illetve gyöngyözőbort de csakis szárazat. édeset semmiképpen sem. de ha mégis "édeskésebb" borra vágysz akkor inkább válassz valami illatos fajtából készült bor pl irsai olivért vagy sáegamuskotályt de abból is szárazat és ajánlanám a balatonfelvidéki borokat ebből a kategóriából. remélem tudtam segíteni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2010. febr. 10. 17:14
5/9 anonim válasza:
egyetértek a 17:09-el, azzal a plusz véleménnyel, hogy ha netán olyan elvetemült enné a csuszát, aki cukorral szereti, annak mindenképp félédes-édes bor való,de csak fehér.
7/9 anonim válasza:
Bármit, ami ízlik :) Nincs ilyen, hogy mihez mi illik. Ez csak egy marhaság, mivel egyáltalán nem biztos, hogy nekem bejön az, amit a másik ajánl.
9/9 anonim válasza:
Egyértelmű!!!
Édessséghez fehér bor. Mondjuk egy kíváló Tokai aszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!