Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Meddig lehet mélyhűtőben...

Meddig lehet mélyhűtőben tartani a Jagert?

Figyelt kérdés
Lesz valami baja, ha nagyon sokáig ott van? Meddig lehet bent? Az üvege nem reped meg?

2011. dec. 12. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az üvege elég vastag. Mi max 2 órát szoktuk mert ha sokáig van bent akkor már nem jön ki az íz ami a jagert jagerré teszi.. Meg fagyni nem fog az alkohol miatt :

A poharakat is hütsd be hozzá..

2011. dec. 12. 15:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az üveg a hirtelen hőváltozásoktól reped meg, pl. hideg kancsóba beleöntöd a forró teát és leválik az alja (ez ma történt meg a hugommal).

Elméletileg a végtelenségig bennehagyhatod, baja nem lesz, az alkoholtartalma miatt nem fog megfagyni olyan hőmérsékleten amit a háztartási fagyasztók tudnak.

Maga a gyártó azt ajánlja, hogy -18 és -20 fok közötti hőmérsékleten fogyasszuk az agancsos kólát, század eleji nevén Göring-Schnaps-ot. :)

2011. dec. 12. 16:29
 3/11 doboszoli ***** válasza:
Az idők végezetéig!
2011. dec. 12. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Amíg meg nem iszod addig tart, zárd jól le az ügevet. Meg nem fagy, kicsit vastagabb, "olajos" lesz :) de így finom. Ilyen állapotban szolgálják fel jobb helyeken is ahol van Jaeger hűtő.

Nekem is tölts egy shot-ot :D...Köszi.

2011. dec. 13. 07:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Utolsó, töltöttem neked, de mivel nem jöttél érte, megittam :D
2011. dec. 14. 03:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Oké. A jagerem megfagyott. Ezek szerint mégis meg tud. Nem tudom hány órára hagytam bennt, most veszem ki, hogy igyak belőle, és hát. Ez eléggé meg van fagyva. Szó szerint. Szilárd.
2011. dec. 15. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor az vagy nem eredeti, vagy elszállt belőle az alkohol...normális háztartási fagyasztóban nem szabadna megfagyjon.
2011. dec. 16. 06:37
 8/11 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy eredeti, 200%, díszdobozban vettem tescoban. :) Az alkohol meg benne volt, az tuti, azért feltűnne, ha nem lenne benne :D Én se értem a dolgot...
2011. dec. 16. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Hány fokot tud a fagyasztó?
2011. dec. 16. 20:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Uhh, hát fogalmam sincs.
2011. dec. 31. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!