Mi történik ha több mint 20deka sót felvegyítessz egy kevéske vízzel és megiszod?
Figyelt kérdés
Halálos lehet?vagy mit okozhat? mennyi idő alatt lehet meghalni?2011. dec. 5. 21:12
1/8 anonim válasza:
masszív hányás - de 20 deka só feloldásához egy kevéske víz nem elég, most nincs kedvem számolgatni, de 20 dkg só oldásához kb 1 liter 40-50 °C-os víz biztos kell
2/8 anonim válasza:
ne akarj sós vizet inni, nem jó :D
3/8 A kérdező kommentje:
de valahol azt olvastam hogy 20deka só halálos is lehet..
2011. dec. 5. 21:37
4/8 anonim válasza:
ha felszívódik a véredbe, akkor igen, de a szervezet nem hülye, hányni fogsz, ha egyáltalán meg tudod inni
5/8 anonim válasza:
képzelegni kezdesz, leállnak a veséid majd meghalsz.
6/8 anonim válasza:
Amikor nagymennyisegu sot viszunk be a szervezetunkbe, minden sejtunkbol a vizet a test a so higitasara fogja forditani ezaltal a sejtjeink kiszaradnak. Ez - mertektol fuggoen - kiszaradashoz, rohamhoz, eszmeletveszteshez, sulyos agykarosodashoz vezethet, illetve a vesek leallnak. Vesemukodes nelkul a test meghal. De valoszinu eloszor kihanyod, sot lenyelni sem fogod tudni. En tisztitokura alatt megittam fel liter vizben oldott 1 teaskanal sot, amiutan 20 perc mulva olyan hasmenesem volt mint meg soha. Fel literben 1 teaskanal az nagyon keves es megis olyan sos volt, hogy a hanyinger kerulgetett.
7/8 anonim válasza:
a fül orr gégész szokta javasolni a langyos vízben pár kanál sóval öblögetést és az utolsó három kortyot meginni. az is elég blöö
8/8 anonim válasza:
tudod ám ki bírná meginni... olyanról hallottam ,hogy valahol katonákat ilyen módon kínoztak h sót etettek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!