Ez normális hogy ez történik? Ha nemiszok 1 hónapig akkor már "gyengébb" lennék a piálásban?
Figyelt kérdés
Mióta elkezdődött a suli elég sokat járok hétvégenként bulizni,inni és mostanra már több pia kell hogy érezzem a hatást...példának felhozom a tegnapi esetet, ahol ugyanannyit ittam mint a haverom én szinte semmit neméreztem(tudtam menni egyenesen, max. egy kicsivel többet beszéltem), ő pedig K.O. lett 2-3 óra hosszába telt még magához tért(hányt is)....2011. nov. 20. 14:24
1/7 anonim válasza:
Többet kell inni! A kiba*zott kur*a pic*ába abba
2/7 anonim válasza:
Igen, normális. De az is lehet, hogy a barátod kevésbé bírja a piát... Nem vagyunk egyformák......
3/7 anonim válasza:
A tüneteid az alkoholizmushoz vezető út első jele. Lassan annyira hozzászoksz a piához, hogy már folyamatosan innod kell, hogy beállj.
4/7 anonim válasza:
Igen, ettől is függ, de pillanatnyi hangulattól is. Valamikor én is sokkal hamarabb leszek részeg, de nem tudom megmagyarázni, hogy miért (nem is eszek kevesebbet, jpbban ki is vagyok pihenve stb.).
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Nemhiszem hogy kezdenék alkoholista lenni, mert valamikor kevesebb is elég és érzem a hatást, lehet hogy az is közrejátszott, hogy én előtte ettem elég nehéz kaját, ő meg nemigazán evett semmit.
2011. nov. 20. 15:55
6/7 anonim válasza:
Ha nem evett előtte semmit, akkor itt a válasz, ezért bukott ki ő hamarabb. Ez nem hinném, hogy sport lenne, jól gondoljátok meg. Szegény agysejtjeitek...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem az alkoholra szoktam én rá hanem a bulizásra, amit alkohol nélkül nembirok kivitelezni olyan formába amilyenbe én szeretem.
2011. nov. 20. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!