Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan készül a gabonapálinka?

Hogyan készül a gabonapálinka?

Figyelt kérdés

(Gyümölcs)cefre helyett mit és hogyan?

Pl:Búzából?



2011. nov. 25. 01:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Csíráztatni kezdik a gabonát, és amikor megjelennek a csírakezdemények (abban van a cukortartalom, ami alkohollá alakul) onnantól mint a gyümölcspálinkát.
2011. nov. 25. 01:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Phoney ***** válasza:
0%
Gabonapálinka nincsen. Nem csak azért, mert gabonából van, hanem mert egy pálinka-módszerrel lefőzött gabonacefre elég undorító lesz. A gabonapárlatokat más elválasztással főzik, mint a pálinkát.
2011. nov. 25. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkét választ!


Kedves második:

A gabonapárlatnak mi a módszere, ha nem úgy kell, mint a pálinkát?

2011. nov. 28. 16:39

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!