Hogyan készül a gabonapálinka?
Figyelt kérdés
(Gyümölcs)cefre helyett mit és hogyan?
Pl:Búzából?
2011. nov. 25. 01:37
1/3 anonim válasza:
Csíráztatni kezdik a gabonát, és amikor megjelennek a csírakezdemények (abban van a cukortartalom, ami alkohollá alakul) onnantól mint a gyümölcspálinkát.
2/3 Phoney válasza:
Gabonapálinka nincsen. Nem csak azért, mert gabonából van, hanem mert egy pálinka-módszerrel lefőzött gabonacefre elég undorító lesz. A gabonapárlatokat más elválasztással főzik, mint a pálinkát.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkét választ!
Kedves második:
A gabonapárlatnak mi a módszere, ha nem úgy kell, mint a pálinkát?
2011. nov. 28. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!