Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Csalán pálinkáról hallottatok...

Csalán pálinkáról hallottatok már?

Figyelt kérdés

Nyáron siófokon nyaraltunk a haverokkal és volt ott egy játékterem a Petőfi Sétányon. Az Aqua bár mellet a Superstarral szemben. Ott igazi vadállatok dolgoztak:)) de tényleg:) Nem voltak százasok annyi szent:) Összehaverkodtunk velük. Volt nekik valami csalán pálinkájuk. De az valami brutális anyag volt:) Alig öntöttek egy minimálisat belőle és amikor megittam elkezdet lángolni a fejem:) Azt hittem ott a helyszínen felgyulladok:)

Na szóval ilyen pálinkát szeretnék szerezni vagy esetleg csinálni. Ötlet?

Vagy ha esetleg valaki ismeri a srácokat (aki huzamosabb ideig volt siófokon biztos találkozott velük) az megadhatná az elérhetőségüket vagy valami támpontot merre keressem őket:) hátha adnak el a nedűből:) Próbáltam őket megkeresni fészen de nem sokat tudok róluk. Az egyik valami Tibi volt a másiknak csak a becenevét tudom, Kopasz a harmadiknak már a nevére sem emlékszem:(

2011. nov. 17. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Ízre gondolom eléggé borzasztó volt. MÉg nem hallottam róla, de örülök neki hogy szóltál, köszönöm szépen!
2011. nov. 17. 22:04
 2/10 A kérdező kommentje:

Hihetetlen anyag. Soha nem felejtem el mikor ittam belőle:)

Ízre végül is nem volt rossz. Meg nagyon kellemes illata volt. A srác egy feles pohárba öntött egy kb 1!!! milliméternyit és a kezembe adta. Mondom neki mi van sajnálod. Aztmondja nem, először igyam ezt meg aztán ha kérek még önt akár egy decivel is. Oké mondom mi ez semmi. Lehúztam. Egy pár másodpercet hatás szünet után elkezdett égni a fejem! de szó szerint úgy éreztem mintha felgyulladtam volna. Meg izzadni kezdtem, de nem kicsit. Aztán éreztem ahogy végig folyik bennem a cucc és végig mar. Megittam utána vagy egy liter vizet, de csak rosszabb lett. Aztán a haverom is átélte ezt az élményt:)) Szénné röhögtük magunkat rajta....

de mondták is, hogy ők ezt nem isszák. Csak ilyen vendégvárónak tartják ezt a piát:)) Magyarul szívatták vele a vendégeket:))

2011. nov. 17. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem abszint volt az véletlenül? 80%-os szeszesital. Én egyszer ittam 80%-os rumot az volt hasonló élmény.
2011. nov. 17. 23:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem! ez csalán pálinka volt. Meg még volt benne más is. Házi főzés.
2011. nov. 18. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Komoly anyag!
2011. nov. 18. 22:40
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Esetleg a szeszfődei tiszta párlat amit még nem hígítottak fel, talán erőspaprikával megbolondítva. A 'csalán' csak a neve lehet, attól nem lesz csípős. A csalántea sem az.
2011. nov. 18. 22:48
 7/10 anonim válasza:

Én ismerem őket:))

Nyáron én is a sétányon dolgoztam. Hozzájuk jártam pénzt váltani. Mikor először mentem hozzájuk a csajok azzal a tanáccsal engedtek el, hogyha pálinkával kínálnak ne fogadjam el:)) Bementem mondtam mit akarok és miközben pénzt váltottak már elő is jöttek a pálinkával:)) Eszembe jutott a tanács, de úgy voltam vele mi bajom lehet egy kis pálinkától:)) aha... Mikor megittam ugyanazt éreztem mint te:) Azt hittem elájulok:) Ezek a hülyék meg csak röhögtek:) Aztán mikor mentem vissza gondolom eléggé eltorzult arccal mindenki röhögőt a munkahelyemen mert tudták min mentem keresztül:)) Komoly híre volt annak a játékteremnek a sétányon:)) Történtek ott furcsa dolgok:))

Amúgy tényleg csalánból volt csak volt még benne chili meg azthiszem borsmenta is.

2011. nov. 18. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Csalánból hogy a viharba lehet pálinkát főzni? Ha elkezded erjeszteni legfeljebb komposzt lesz belőle...
2011. nov. 19. 11:03
 9/10 mustafa33 ***** válasza:
A csalán pálinka nem attól van csalánból mert abból csinálják, hanem mert a csalánba dugják el, hogy a haver vagy más valaki meg ne igya. A csalán tea, csalán főzelék, csalán leves sem csíp!
2011. dec. 13. 23:09
 10/10 mustafa33 ***** válasza:
A hargitai fenyőfa pálinka sem fenyőfából van csak az árából, vagy arra cserélik.
2011. dec. 13. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!