Van olyan tömény alkohol ami nem vagy kevésbé büdös? Vagyis kevésbé érezni meg az emberen ha ivott?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 12:06
21/21 anonim válasza:
1979-ben és után Bábolnán dolgoztam. A csirkeistálóba szereltük etetőt,itatót,egyebeket. Csoportunkban volt olyan akinek volt eladó pálinkája. Rggelenként a csoportban árulta. Amikor másik főnök lett az szigorúan vette a munkahelyi szeszelést. Mivel én nem ittam csak nagyon ritkán,meggyanúsítottak,hogy én árultam be őket. Szerencsém volt,mert néhány nap után csoportvezetőnk mondta nekik,nem én volta,hanem a főnök megérezte a szagot. Egy nő ismerősöm mikor olyan parfőm szagot áraztot,hogy kaparta az ember torkát,tudtuk,hogy be van fúgva. De az mellett is érződött a szesz szaga.Suerintem nincs olyan szesz aminek ne lehetne érezni a szagát.Pláne aki nem iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!