A nők minek isznak sört?
Azt mondja az összes ismerősöm, hogy a sörözés az egy férfias tevékenység.
És nekem mindig meglepő, ha egy nő kezében sört látok.
Akkor minek isszák a nők, ha ez egy férfias dolog?
Ó, jaj... amennyi sört már megittam... Ugye nem fog tőle kinőni a fütykösöm??? :-DD
Viccen kívül, miért ne igyam, ha szeretem. És ha majd a pasik nemfognak gyantázni meg rózsaszín inget hordani, lehet hogy kevesebb nő iszik sört (nyilvánosan).
Hat évesen sörhab.. Én is annyi idősen ittam, mégsem lettem alkesz. :D
Másrészt a sör finom. Nem zavar, hogy egyesek szerint férfias. Én sem vagyok lányos lány.. Sör, foci, metálzene <3:D
Pedig a rózsaszín inges mondjuk úgy, feminin férfiak megjelenésével azt gondoltam, ez a lemaradt ország is eljut oda, hogy nő és férfi között ilyen hülyeségekben ne tegyen különbséget.
Nem a sörivástól lesz valaki férfias, hanem mert farok van a lába között...
Azért iszom a sört, mert ki nem állhatom a pezsgőt, az édes boroktól a hátamon feláll a szőr, és ha a haverjaimmal beülünk egy kocsmába, nem fogok koktélozgatni csak azért, mert nő vagyok... amúgy meg azért isznak a nők sört, mert a kismalac szőrös, mittomén. Sőt, alapjaiban megborítom az egész nyamvadt világképedet: van olyan férfiismerősöm, aki ki nem állhatja a sört. xD
Azért mert van aki imádja! Főleg ha gyümölcsös. Én pár éve szoktam csak rá, igaz főleg meggysört iszok mert azt nagyon szeretem. Érdemes kipróbálni mert nagyon jó édes-kesernyés íze van! :)
A Dögösmeggy térképén rengeteg hely fennvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!