A nők minek isznak sört?
Figyelt kérdés
Azt mondja az összes ismerősöm, hogy a sörözés az egy férfias tevékenység.
És nekem mindig meglepő, ha egy nő kezében sört látok.
Akkor minek isszák a nők, ha ez egy férfias dolog?
2011. okt. 8. 19:16
1/27 anonim válasza:
Ízlik nekik? Szomjoltásként? Nem tudom, én nem iszom, nem szeretem.
2/27 anonim válasza:
Úristen!Tiltott dolgot műveltem már sokszor.Számom-bánom bűnömet,de azt nem ígérem,hogy nem iszok sört többet.
3/27 anonim válasza:
Hölgyeim, uraim, teskintsük meg a kérdezőt, és próbáljuk kitalálni: miért tart itt ez az ország?
4/27 anonim válasza:
Valóban, nő kezében nem túl vonzó egy sörös üveg/korsó/doboz, egy kecses pohár pezsgő jobban mutatna...de én is szeretek egy-két fajta sört, és van, hogy azt kívánom a buliban..de igyekszem pohárból inni, és nem büfizni tőle:)
5/27 anonim válasza:
En sem szeretem a sört. Szàmomra is férfi ital. Különben ma màr nincs különbség nõ és férfi között. Lassan mi leszünk a férfi szerepben.
6/27 anonim válasza:
a smucig férfiak sajnálnak egy buliban pezsgőre meghívni,így hoznak egy sört,mi szegény nők meg kényszerből megisszuk...:D
8/27 anonim válasza:
Mert a sör egészséges, finom, "B" vitamint is tartalmaz. Miért ne ihatna egy nő egy finom ebéd után egy pohárral?
9/27 anonim válasza:
Szerintem nagyjából azért isznak a nők sört, amiért a férfiak, mert azt szeretik, mert jót elbeszélgetnek sörözés közben, meg ilyenek. Meg nem attól lesz valaki férfias, mert sört iszik, ez azért elég sztereotip hozzáállás. Szerintem semmi extra nincs benne.
10/27 anonim válasza:
Ez ugyanaz lehet mint a fokhagymazabálás.
Azért isznak a nők sört, mert így nem érzik, hogy a férfi szája is büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!