MIÉRT NEM TILTJÁK BE AZ ALKOHOLT? Az alkoholisták tönkre teszik lelkileg a családjukat! Én is az alkoholista apám miatt most már öngyilkos leszek, mert nem bírom már tovább! És még csak beszélni sem tudok róla senkinek!
Szerintem sem az alkoholt kellene betiltani, csak az olcsó, sz.r minőségű butító vackokat, amik teljesen megölik az ember agyát! Az ilyeneket tényleg az isszák, akiknek már mindegy. A drágább piákat többségében azok isszák, akik éppen ünnepelnek valamit, vagy összeülnek délután a barátokkal egy kis beszélgetésre. Nem akarok új témakört megnyitni, de amennyire üldözik a dohányosokat, olyan elnézőek a piásokkal, holott az alkoholisták kikészítik a környezetüket, családjukat, és a legtöbb bántalmazás is alkohol befolyása alatt történik.
Sajnálom, hogy ezen keresztül kell menned, nem tudsz mást csinálni, mint minél előbb önálló életet kezdeni.
"képtelen lennék elmondani bárkinek is, mert már a második mondatnál úgy sírnék, hogy nem is értenék."
Nincs az iskolában egy kedves, szimpatikus tanárod? Próbálj valamelyikükhöz bizalommal fordulni, lehet, hogy tud segíteni. Osztályfőnököd esetleg? Lehet, hogy FOGALMA SINCS az egészről, olyan "ügyesen" titkolod, de ha elmondanád, együtt érezne.
Szia!
16 éves vagyok! Ha kell valaki aki segít, meghallgat, itt vagyok! Apukám alkoholista, anyám rég elvalt tőle, mentem már át egyen s máson, mentem már gyámügyre js emiatt. Nyugodj meg, ne legyél önygilkos! Lesz ki miatt élned és van is: NE MAGAD DOBD EL AZ ÉLETTŐL ŐMIATTA! Kitartást!
Van változás?
Nagyon keserű volt, amiket írtál :(
Remélem kaptál segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!