MIÉRT NEM TILTJÁK BE AZ ALKOHOLT? Az alkoholisták tönkre teszik lelkileg a családjukat! Én is az alkoholista apám miatt most már öngyilkos leszek, mert nem bírom már tovább! És még csak beszélni sem tudok róla senkinek!
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 20:05
11/39 anonim válasza:
Sajnos nem az alkohol a hibás, aki vadállat lesz tőle, az alapból is az, csak kihozza belőle.
NAgyon sajnálom, hogy ezt kell megélned :(
Ilyenkor nem tudsz átmenni valahova? (barátnő, szomszéd, nagymama?)
Zárkózz be a szobádba.
Próbáld felhívni a NANE egyesületet.
De az igazi megoldás az lenne, ha anyukáddal elköltöznétek tőle.
12/39 anonim válasza:
Költözz el otthonról:kollégium, nagyszülők, rokonok!
13/39 anonim válasza:
És nehogy öngyilkos legyél miatta!!! Nem ér annyit! Próbálj minél hamarabb elkerülni otthonról.
14/39 anonim válasza:
77%-os: szabad tudnom, mi rosszat írtam? Az alkoholizmus nem az alkohol hibája, hanem a mértéktelenségé, és a lelki problémáké, amiktől az ember úgy érezheti, hogy neki jobb "elviselni" az életét hullarészegen, mintsem szembenézni a problémáival. Még nem találkoztam olyan alkoholos itallal, ami az ember akarata ellenére belemászott volna valakinek a szájába. Én teljesen megértem a Kérdezőt, és nagyon sajnálom, ami vele/veled történt/történik, de ez komplexebb ügy, és túlmutat az egyszerű "tiltsák be"-n.
15/39 anonim válasza:
azt hiszed, hogyha nem lenne alkohol, akkor normális lenne az az ember? hát nem
16/39 anonim válasza:
Szerintem ezt hülyeség volt átpakolni, mert a kérdező pont hogy családi problémáról ír...
17/39 anonim válasza:
18/39 anonim válasza:
21.02!Egy kemény vizsga után minek rögtön inni?ezt sose tudom megérteni.miér olyan fontos?fontos egy fenét.nagymértékben ártalmas.
19/39 anonim válasza:
1 vagy 2 sör az nagyon mértéktelen ivászat:D
20/39 anonim válasza:
Ha más cuccról annyi minden kiderülne, mint az alkoholról, már rég betiltották volna. Csak hát ennek van egy régi hagyomány és kultúrája. Borászatok, pezsgő gyártás, stb.
A fű kevésbé káros, mégsem legális.
(Egyikkel sem élek, nem azért írtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!