MIÉRT NEM TILTJÁK BE AZ ALKOHOLT? Az alkoholisták tönkre teszik lelkileg a családjukat! Én is az alkoholista apám miatt most már öngyilkos leszek, mert nem bírom már tovább! És még csak beszélni sem tudok róla senkinek!
Tűnjetek innen antialkeszek :P
Én rájöttem, az a baj a világgal, hogy minden marhaságon idegeli magát az ember :P
Akasszam fel magam, mert elhagyott? Görcsöljek a munkán? Kapjak agyfaszt a számláktól?
Francokat. Az az én dolgom, hogy hogy kapcsolok ki, aki meg akar, botránkozzon meg.
Aki meg állat, az alkohol nélkül is állat.
Ér annyit az öreg, hogy miatta kiborulj vagy eldobd az életed?! Nem hinném. Tudod, igaz az, hogy ami nem pusztít el, az megerősít.
Kapd magad, és menj el egy rokonhoz, haverhez, iskolatárshoz, szomszédhoz stb...aki nem kér segítséget, azt nem biztos, hogy észreveszik!
ma 21:55
Ott volt, csak átrakta valami nagyeszű moderátor.
Nem az alkoholt kellene betiltani. Senki nem lesz alkoholista, sem agresszív, ha alkalmanként megiszik pár pohár bort, de még ha egy-két felest, akkor sem. De azok sem, akik hetente egyszer-kétszer elmennek sörözni a haverokkal. Ettől még nem ment tönkre egy család sem. Azokkal van a baj, akik nem tudnak mértéket tartani és minden problémájukra az alkoholban keresik a megoldást. Azzal meg ne jöjjön senki, hogy vannak alkoholmentes italok, amíg fel nem találják az alkoholmentes 6 puttonyos Tokaji aszút, meg más finomságokat, amik mértékletes fogyasztásától kár lenne eltiltani az embereket. :)
Talán annak a válaszolónak van igaza, aki szerint a súlyos alkoholistákat kellene hogy kényszergyógykezelésre lehessen vinni, ne kelljen a családjának eltűrni a bántalmazásokat.
Sztm se fogják betiltani az alkoholt. Azonkívül, hogy fogyasztják, számos pozitív, akár gyógyászati hatása is van.
Nem az alkoholt kell betiltani, hanem - mint ahogy az egyik válaszoló is írta - kényszergyógykezelésre kellene küldeni apádat. Ez egy betegség, amit ő maga sohasem fog elismerni!
Milyen idős vagy? Lány? Fiú? Keress fel egy pszichológust. Nagyon sok mindenben tudnak segíteni. Nem úgy kell rájuk tekinteni, mint valami agyturkászra. Legtöbbjük tök jó fej, és kedves. Ha gondolod megadom egyik pszichológus ismerősömnek a telefonszámát privátban.
De nehogy öngyilkos legyél!! Tanulj, állíts célokat, kezdj el sportolni, ha még nem csinálod, hallgass komolyzenét (Chopint ajánlom :)). És mondom, szerintem fontold meg, hogy elmenj egyet beszélgetni egy pszichológussal :) Nagyon sokat tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!