Mit iszol szívesebben? A keserű sört, vagy a finom és édes Bacardi Breezert?
Figyelt kérdés
Én imádom a bacardit! :D2011. szept. 30. 19:55
31/37 anonim válasza:
03:25
"Egy magyar embernek az 50%-os házipálinkáját kellene innia."
Maximálisan egyetértek. Egyébként ha ezekből kell választani, akkor inkább a sör, de a gyümölcsmentes, igazi. Ha sört akarok inni akkor sört akarok, és nem szörpikét.
32/37 anonim válasza:
A "pálinkás" válaszadó vagyok.
Nem mindegyik sör keserű, próbáld ki a "Bohémia" nevezetű sört, az ára nagyon barátságos, és kifejezetten édes sör. Néha nekem is lecsúszik egy-egy, annak ellenére, hogy édes!
33/37 anonim válasza:
Bacardi Breezer az csajos ital.Aki olyat iszik, az vagy hölgy, vagy egy buzeráns...a férfi sört iszik, víz helyett is :D
35/37 anonim válasza:
Tudom,régi...de a 33nak nem jött le hogy a sörös válaszok min. fele csaj😂?
36/37 anonim válasza:
Sört, nem szeretem a Bacardi Breezer szerű alcopop löttyökez, ja, és nő vagyok. Amúgy nem minden sör keserű, elég széles a skála.
37/37 anonim válasza:
35.vagyok..hát persze hogy SÖR 😂(nő/51) és nem az ízesített 0.0😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!