Mit iszol szívesebben? A keserű sört, vagy a finom és édes Bacardi Breezert?
Figyelt kérdés
Én imádom a bacardit! :D2011. szept. 30. 19:55
12/37 anonim válasza:
A sör se keserű, az ízesítettek kifejezetten édesek.
A Bacardit néha szívesen megiszom csak túl drága, meg szerintem nem lennék képes egy egész este csak azt inni.
Általában sörözni szoktam.
14/37 anonim válasza:
A citromos meg a grépfrútos sör a kedvencem, de imádom a bacardi breezert is.
15/37 anonim válasza:
SÖR! Mindenféle gyümölcsmentes igazi sört!
24/l ;)
17/37 anonim válasza:
Főleg a barna sör! De abból se akármelyik:).
18/37 anonim válasza:
A sört. De nem a lónyálasított féléket (narancsos, citromos, grapefruit-os, stbstb.) hanem a rendes hagyományos világosat. A barnát is szeretem, de annyira nem mint a világosat. Bacardi Breezer-t ritkán iszok, általában ha a meccsen nyáron már kifogy a sör a büféből, akkor erre vetemedek. De nem rossz, azt kell hogy mondjam, a narancsos és a görögdinnyés kifejezetten finom.
19/37 Phoney válasza:
A nem keserű sört szeretem. (Leffe, Erdinger, stb.) Pancsolni meg házilag is tudok olyan jót, mint a BB:P
20/37 anonim válasza:
Normális lágy sört iszom és melléje bacardi rumot tisztán!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!