Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hétvégén megyek bemutatkozni...

Hétvégén megyek bemutatkozni a barátomékhoz. Mien bort vigyek apukájának?

Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A "mien" a tinilányok szlengdivatja, szóval "semmiet" hülyén venné ki magát, ha egy 15 éves kislány alkoholt vinne. Elvileg ki sem szolgálhatnának vele az üzletben.
2011. szept. 25. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha pedig kiszolgálnak, akkor egri vörös. Simán jó.
2011. szept. 25. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az idáigi válaszokat,de 20 is elmúltam!S nem kritikát kértem csak kérdeztem mivel ebben nem vagyok jártas!
2011. szept. 25. 19:52
 4/8 anonim válasza:
100%

Szerintem egy Tokajival nem nyúlhatsz nagyon mellé, legtöbb ember szereti, elegáns és ha nem is issza meg jól mutat a szekrényben, vagy ahova teszi. :) És mindenféle árkategóriában kapható, nem kell feltétlen drágát venni!

25/F

2011. szept. 25. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semleges bort ajánlanék, királyleányka, esetleg Irsai Olivér, Ha viszont keményebb bort szeret, akkor Somlói olaszrizling, vagy különlegességként cserszegi fűszeres is szóba jöhet.
2011. szept. 25. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A jó MAGYAR BORTÓL nincs is jobb:) Egri Bikavér, esetleg Tokaji 4 puttonyos, 2006-os.:)
2011. szept. 26. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
koccintós száraz vörös, a vasárnapi asztalok elmaradhatatlan darabja
2011. szept. 26. 23:23
 8/8 anonim ***** válasza:
a lényeg hogy ne olcsó lőrét,hanem valami minőségit.
2011. szept. 29. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!