Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit kell tenni a szüretelés...

Mit kell tenni a szüretelés után, hogy must legyen?

Figyelt kérdés

Eddig már több mint 10 éve nagyapámékkal szüretelünk. Mindig BORKÉNt raktunk bele, hogy must legyen belől, de az utóbbi 3 évben mindig kiforrt és bor lett belőle.

Le volt zárva az összes műanyag kanna, amibe töltöttek.

Előre is köszönöm!


2011. szept. 23. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát a must az ugye az, amit beletöltesz és "borrá válik".

A papám le szokta fagyasztani azt amit mustként akart inni a későbbiekben, mert bizony abból bor lesz.

2011. szept. 23. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod
2011. szept. 23. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mustot mindjárt a leszűrés után felforralod,teszel bele pici szalicilt, forrón üvegbe rakod,és jól lekötöd,száraz dunsztba teszed,akkor egy évig is eláll.
2011. szept. 23. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. szept. 23. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A kipréselt szőlő leve = Must
2011. szept. 23. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!