A sör kizárja a bort?
Figyelt kérdés
Ha valaki a sört szereti akkor az elég nagy valószínüséggel nem fogja szeretni a bort? illetve forditva. Onnan jutott eszembe a kérdés hogy mindig azt kérdezik, hogy "boros vagy sörös vagy?" ezért gondoltam, hogy kizárja eggyik a másikat. Személyesen is érdekel mert én a sört preferálom, akkor a bort soha nem fogom szeretni? előre is köszönöm a válaszokat.2011. szept. 2. 22:55
1/10 anonim válasza:
ember teszi!! felénk a szomszédoknak mindegy mit isznak csak legyen benne alkohol.én személy szerint nem csípem egyiket sem
2/10 ava87 válasza:
Azért ez nem törvényszerű. Én szeretem a sört is, meg a bort is, de alkalomtól függ, hogy melyiket választom.
4/10 anonim válasza:
Nálam ez örökös dilemma, mind2t nagyon szeretem, ezért általában úgy szoktam ,hogy pár sörrel melegítek, utána borozok.
5/10 Vadmeggy válasza:
Nem zárja ki, csak általában az emberek egyszerre vagy sört vagy bort isznak. Valaki egy hideg fröccsöt szeret inni a nagy melegben, valaki pedig egy jó hideg sört. Ez teljesen változó.
Én sörös vagyok, a bort magában nem szeretem, maximum kólával vagy spriteal.
6/10 anonim válasza:
bor után ne sörözz, pezsgőt meg főleg ne igyál ha borozol. én bevágtam 2 litykó bor után 1 ü pezsit és csak hánytam meg ordítva hánytam.:D
7/10 anonim válasza:
Ez csak az amatőröknél fordul elő. Sörre bor bármikor, borra sör forever!
8/10 anonim válasza:
Te egy nagyon hülye ember vagy... A pia az pia! Ha inni kell akkor inni kell! Ez az élet két nagy aranyszabálya!
9/10 anonim válasza:
Én a bort szeretem a sört utálom. De apukám pl. szereti mindkettőt, szóval ez nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!