A sör hizlal?
egyrészt, írd már le (de legalábbis nézd meg) kenyérben mennyi van, vagy egy sima kólában.
másrészt még mindig lövésem sincs mit értesz 25 CH alatt! mértékegységet kérlek! jól gondolom, hogy grammban érted?
nem oktatlak ki, csak nem írsz mértékegységet a mérőszám után, és ez így baromira zavaró, másrészt megtévesztő.
nekem meg szakmai megközelítésem, hogy a sör egy híg ital, se nem túl alkoholos, se nem túl CH dús, mint ahogy a tej is baromira híg ha tápanyagtartalomra (mondjuk fehérjére) nézzük, hisz baromi nagy részük víz.
még csak vissza sem kell olvasnom, tartalmilag ezt a mondatot idézhettem volna fejből is. nem volt nehéz megjegyezni: egyrészt egy egyszerű arányosság, másrészt mert az egyetlen mondat, aminek nem volt értelme.
olyan, hogy 5 CH nem jelent pontosan semmit. a 25 CH sem. gondolhatsz 5 darab cukorlolekulára, 5 féle szénhidrátra.. de továbbra sem pontosítasz, hogy milyen mértékegységről beszélsz. így nagyon sikeres lehet a diabetikus diétád, vagy direkt engem szórakoztatsz most.
Látom sokat értesz hozzá XD semmi többet nem adnak meg, annyit, hogy 1 dl folyadékban, vagy 10 dkg egységben hány egység szénhidrát van. Én meg tudom mikor mennyit fogyaszthatok belőle, a szénhidrátnak nincs mértékegysége, szénhidrát és kész!
Szóval hidd el jó a diétám ;)
köszönöm, ezt valóban nem tudtam!
szerencsére nem kellett ebben még elmélyednem. szóval egységeket írnak.. még egyszer köszönöm :)
az én verzióm szerint (csak érdekességképpen)
kalória 38 Kcal/100g
Alkohol 2,8 g/100g
Cukor 10,3 g/100g
és befejezésül a poén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!