Melyik az az alkohol ami a legkevésbé hízlal?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 21:29
3/15 anonim válasza:
Igen nagy hülyeség ez a kérdés. Az nem baj, ha részeg vagy, csak az, ha hízol??? Az alkoholnál legkevésbé az számít, hogy mennyire hizlal. Én inkább más miatt aggódnék.
5/15 anonim válasza:
21:57-es: ne beszélj már hülyeségeket, inkább nézz meg egy kalótiatáblázatot.
6/15 anonim válasza:
Nem értem azokat az embereket, akiknek ezek a legnagyobb problémái!Ablakmosó folyadék, arctonik, mert ezeket nem kell meginni, és nem hizlalnak. :S
7/15 anonim válasza:
a vodkában eléggé kevés a kalótia,a sörben viszont nagyon sok
8/15 anonim válasza:
A kalóriatáblázat akkó mérvadó, ha 1l sört, 1l bort, 1l pálinkát iszó meg. De jez nem így műkszik. Sörbű monnyuk
4l, pájinkábú meg csak nyóc feles kő ugyanojan hatás elérésihő! Pupákok!
9/15 anonim válasza:
valami olyasmit hallottam, hogy amíg alkohol van a szervezetedben, addig a szervezet azt használja fel energiaforrásnak, és addig a rendes táplálék ugye rakódik le
tehát minél magasabb az alkohol tartalma, az is befolyásolja, mert annál többet hízol
10/15 anonim válasza:
Á, ez hülyeség, akkor az alkesz apám már elég duckó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!