Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek ennyi italozás...

Szerintetek ennyi italozás még belefér?

Figyelt kérdés

18 vagyok, és egy ideje eléggé rászoktam arra, hogy bringázás közben teszek egy megállót a kocsmában, és beküldök egy nagyfröccsöt. Nem sok a hatása rajtam, max egy kicsit ha szédülök néha, igazából még soha nem voltam kiütve, nem is akarok többet inni. Igazából csak azért iszok, mert jó ízre, az energiaitaloktól meg újabban ideges vagyok valahogy.. Szóval azért kérdezem, mert én ilyen jófiú vagyok, és nem akarok jobban rászokni és májat cserélni később. :D De igazából ha megiszok egyet, akkor utána nem kívánok még.

Szóval hetente 1-2 fröccs még ok, ettől nem leszek alkoholista tróger?

Kösz a választ

2011. aug. 3. 00:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Arra akartam kilyukadni, hogy ha szerinte vigyázni kell azzal, nehogy megszondáztassanak a bicikliúton, akkor a belvárosban a kocsmából biciklin imbolygó egyénekkel lenne tele az örs..
2011. aug. 3. 12:03
 12/17 A kérdező kommentje:

"Aki kocsmába megy nem feltétlenül iszik alkoholt"

Ez jó, majdnem besírtam :D

2011. aug. 3. 12:04
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem értem miért sírtál be majdnem rajta. Te még sose mentél csak a társaság miatt kocsmába? Hát akkor nagyon tudlak sajnálni? Vagy sose voltál te a sofőr?
2011. aug. 3. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:

ma 12:03

Csináljad csak, látom nem vagy képbe a rendőrséggel. Valószínű bevisznek. Megfogják rutin igazoltatás, személyit odadod, lakcímkártya meg megfújatnak egy szondát. Felírják az adatot elköszönnek és várhatod hozza a postás az ajándékot, onnantól meg tolhatod a biciklit.

Csináljad csak, nem sok esélye van megállítanak de ugyanúgy van rá esély mint ha jogsi nélkül kocsikázol érted.. addig leszarod míg egyszer nem történik meg.

2011. aug. 3. 12:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy mostanában Pest tele van bicajos rendőrökkel, engem már ellenőriztek.
2011. aug. 3. 12:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Bevisznek, persze. :D Sőt, ott helybe megbotoznak, mert másfél deci borral biciklizek a kerékpárúton lol :D Tudsz mondani dolgokat
2011. aug. 3. 12:53
 17/17 anonim ***** válasza:

ma 12:53

Az irónia volt, csak látom nem is értelmezed amit írtam. Akkor másik fele a mondókámnak, hogy függne össze? Fuss neki még egyszer.

2011. aug. 3. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!