Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Finom a cider? Milyen íze van?

Finom a cider? Milyen íze van?

Figyelt kérdés
Mennyire van bor íze az almabornak? Az olcsónak biztos nincs jó íze, drágát meg nem akarok venni, mert ha nem ízlik, nem tudok vele mit csinálni.
2011. júl. 23. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Olcsót és erőset ne vegyél, annak olyan íze van, mint egy rossz pezsgőnek. De relatíve olcsón is kapsz jót, a teszkóban 319 ft a Somersby, nagyon finom, édes almalé íze van.
2011. júl. 23. 18:42
 2/6 Phoney ***** válasza:

A Somersby finom, csak épp ciderként nulla. Nekem is ízlett, de tényleg olyan, mint 100%-os almalé alkohollal és szénsavval (nem kizárt, hogy abból van, nem tudom mennyire szabályozzák, de nem olyan szigorúan, mint pl. a bort).

A hagyományosabbak, pl Westons olyanok mint az almabor, csak könnyebb, és persze az is szénsavas. A jó pezsgőre hasonlít.

2011. júl. 23. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, milyennek kéne lennie a cidernek, csak K-t ittam, az rossz volt, meg Somersbyt.
2011. júl. 23. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
A Sommersby 200 forint most a Tesco-ban, be is vásároltam belőle rendesen.
2011. júl. 24. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó, hol? Tegnapelőtt még 319 volt.
2011. júl. 24. 17:08
 6/6 Zsozso0007 ***** válasza:

a Somersby borzalmas minőség, de ízre kihozták a legtöbbet belőle, csakhogy olyan, mintha a bor 15% szőlőlevet tartalmazna... meg gondoljatok bele megerjesztett almalevet feleresztenek vízzel, akkor annak mennyi alkoholtartalma marad? Szerintem ipari alkohol van benne.

Csak a Kopparberg, Magners, Westons, ezek a legjobbak

2011. aug. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!