Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Főzés után mikor fogyasztható...

Főzés után mikor fogyasztható a pálinka?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
kb 2 hétig szokták pihentetni,mert karcos.
2011. júl. 15. 20:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
minél tovább áll, annál jobb
2011. júl. 15. 21:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Elvileg azonnal!

Azért várj vele egy kicsit!:)

2011. júl. 16. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 doboszoli ***** válasza:
Másodiknál a pont, amúgy azonnal is iható, bajod nem lesz tőle.
2011. júl. 17. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!