Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Elmagyaráznátok hogyan is...

Elmagyaráznátok hogyan is kell pálinkát főzni?

Figyelt kérdés
Szóval azt nem értem h itthon leszedtünk egy csomo sárgabarackot utána elraktuk őket egy lezárható hordóba h érjenek na mármost mikor tudom h kész a cefre és vihetem főzetni és amikor már vihetem főzetni akkor előtte át kel szűrni és csak a levet vigyem magammal vagy az egész hordót ? válaszotokat előre is köszönöm
2011. júl. 14. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
szívesen
2011. júl. 14. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
nagy poén sokat kellet gondolkoznod rajta? :)
2011. júl. 14. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Először is a hordót erjedés /teljes elforrás/ után kell lezárni! Mag nélküli kell hogy legyen a cefre, mert a s.barack magja ciánt tartalmaz és főzéskor belekerül a késztermékbe. Irány a bérfőző és egészségedre! De ma már otthon is megoldható legálisan a szeszfőzés.
2011. júl. 14. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ igen hallottam róla hogy itthon is lehet utána is néztem hogy mennyibe kerülhet egy lepárló és hát igen borsos az ára annyiért rengetek pálinkát ki lehet főzetni :)
2011. júl. 14. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
akkor igyál de a bajuszodat vágd le mert belefolyik a taknyod
2011. júl. 14. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!