Melyik sör nem annyira keserű?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 20:59
1/15 anonim válasza:
Én a keserűsége miatt nem iszom sört.
De idén megkóstoltam az almás borsodit. Igaz ez nem sima sör, de hihetetlenül finom. És még a férjem szerint is jó, aki nem iszik semmilyen ízesített sört.
3/15 anonim válasza:
Nekem a Steffl jött be, mag az Arany Ászok.
4/15 anonim válasza:
a Coronita talán, ezeken az ízesítetteken kívül.
6/15 anonim válasza:
Amúgy minek iszol sört,ha nem szereted, hogy keserű??? Talán a sör íze miatt iszik az ember sört. Citromos, almás WTF? Akkor igyál már fantát inkább...
7/15 Phoney válasza:
22:11: neked fogalmad sincs a sörről.
Kérdező: bármelyik búzasör, vagy Leffe, San Miguel. Attól, hogy a pici fejünkben a keserű sörök ragadtak meg, még nem kötelező keserűnek lenni a sörnek...
8/15 anonim válasza:
Van pils fajta és lager is. A lager az édes, a pils a keserű. A citromos sör meg nem sör, ahogy a hosszúlépés sem bor.
9/15 anonim válasza:
Szerintem meg a 22:11-esnek VAN fogalma a sörről, igazi sörivó válasz. Nehogy már a citrommal, meg ilyenekkel megcsúfolt női kontyalávalókat sörnek nevezzetek. Persze semmi baj, ha valakinek az ízlik, de az már olyan, mintha a Soproni Kékfrankost valaki málnaszörppel issza - az sem igazi borivó.
10/15 Phoney válasza:
Most a búzasörrel van bajod, vagy a Leffével, vagy a San Miguellel? Merthogy egyikse keserű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!