Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik sör nem keserű? Ízlik...

Melyik sör nem keserű? Ízlik a Miller és a citromos Gösser sör.

Figyelt kérdés
Alapból nem szeretem a sört, de ezek szerintem elég csajosak :D de csak mert nekem is ízlik.. :D Tudnátok még mondani ilyen sört?? Aminek nincs olyan kesernyés íze, és nem drága??
2010. ápr. 23. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ice Gösser, Coronita Cerveza.
2010. ápr. 23. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Én utálom a keserű ízt.Nekem a heineken,meg a stella jött be.
2010. ápr. 23. 21:10
 3/9 Phoney ***** válasza:
Leffe, San Miguel, vagy mondjuk a búzasörök (olcsóbb az Edelweiss, Valentines, esetleg jobb híján Ilzer). Ezek pl nem "csajosak".
2010. ápr. 23. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Hmmm énis imádom a citromos gössert, a kedvencem.:)

De haverom aztmondta hogy ukrajnában(vagy románban nemtudom már) ivott meggyes gössert és aztmondta az a 1000x jobb mindenfajtánál.:)

Amúgy énsem nagyon csípem a keserűt, én régen azt csináltam hogy a pohár aljára öntöttem egy kis málnaszörpöt és arra rá a sört(bármilyet) és így a habja is lilás lett és nagyon finom, próbáld ki ha gondolod.:)

Ui.: de a citromos gösser jobb, nállunk most 99ft/üveg(0.5 l) és vettünk egy csomót :)

2010. ápr. 23. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ami neked kell: tuborg, miller, piedbeuf, belle vue, vagy akármelyik kriek sör, akármelyik amerikai sör...
2010. ápr. 28. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
királylány! ha nem szereted a keserűt, ne igyál sört! a citromos gösserhez hasonló szaroknak közük nincs a sörhöz. igyál bomba-pezsgőt, bacardi breezert, vagy ki tudja, milyen lónyálak vannak még. a sört pedig hagyd meg nekünk, akik úgy szeretjük, amilyen.
2010. máj. 17. 21:38
 7/9 anonim válasza:
12%
Egyetértek utolsó! :)
2010. jún. 24. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
9%

A sör keserű utolsó előttinél a pont!

Aki nem bírja a sör ízét, NE IGYA!

2010. júl. 11. 10:29
 9/9 Phoney ***** válasza:

Ti álmodtok emberek, elég sok komoly sör van, amit nem neveznék keserűnek (borsodihoz, heinekenhez, stb. képest).

Szerintem az Erdinger, San Miguel, Leffe és egyebek nem keserűek, mégis sörök (épp komolytalannak sem nevezném), hihetetlen:)

2010. júl. 11. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!