Mivel lehet edzeni magunkat, hogy jobban bírjuk a piát?
Figyelt kérdés
ritkán iszok és az a baj, hogy nekem 4-5 rövid elég ahhoz, hogy rosszul legyen, hányjak. tehát már akkor hányok mikor részeg még hírből sem vagyok. én nem tudok az a részeg lenni, aki jól érzi magát aztán nem emlékszik.
nem akarok én sokat inni, de jó lenne, ha ilyen kevés nem ütne ki és nem hánynék minden alkalommal.
valami tipp?
2011. jún. 5. 20:48
11/15 anonim válasza:
Sajnos gyakorlat teszi a mestert!
12/15 anonim válasza:
hát erre edzeni tényleg csak ivással lehet, jó példa az egyetem..azelőtt is bírtam inni, jó sokat..de az eltelt években vmi hihetetlen módon megnőtt az ivási képességem, olyan szintre fejlesztettem,h. az már tényleg Master-fokozat :D de pont ezért irigylem azokat,akik elköltenek egy ezrest max és jól vannak, sajnos eléggé kíméletlen tud lenni mind a pénztárcára mind a másnapra egy jó alapos beb@szás..:D
13/15 anonim válasza:
Még több piával :D Ja és lehetőleg indulásnak tróger piákat, mint asztali koccintós bor, meg 100 Forintos TESCO sör stb. Ezeket nyomjad keményen, aztán 2 üveg minőségi száraz szőlőből készült bor meg se fog kottyanni :D
14/15 anonim válasza:
Gratula...erre edzeni?Nagyon májer vagy...edzél addig amíg úgy jársz mint az egyik haverom...Gyomorvérzés(vért szarik),és a mája is tönkrement...ha ez kell csináld!
15/15 anonim válasza:
Edzésbe jössz ha gyakran csinálod. :D
Amúgy ha töményre gyorsan iszol egy kis vizet, kevésbé leszel rosszul mert nem ingerel annyira az erős aroma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!