Hogy rugjak be gyorsan sokáig kevés piától?
Na meg keverni kell, egyfélétől sokkal több idő berúgni, mintha 4-5 félét egyből keversz...Sör, bor, pálinka, unicum, vodka, pezsgő..és azonnal véged...
:-)))
De ezt te miért is akarod?
Ja, a szemedbe, közbe meg kicsit se ég ki a szeme, ugye? :D Amúgy akkora kamu ez a szembe/fülbe/végbélbe tömény, hogy az nem igaz, nem hiszem el, hogy van olyan állat aki kipróbálja, csak pár nyomi okoskodik vele. Ugyanúgy mint a szádban tartod a piát és benyomsz tőle. Ezt is milliószor próbáltam már én is, mások is, nem működik, csak egy béna urbanlegend.
Éhgyomorra töményet igyál, vannak nagyon jó kis 200ft-os felesek erre a célra....
100%os narancslevet (kb 4dl) keverj össze kb 1-2deci vodkával ugy hogy éhgyomorra iszod meleg szobába.
azt húzd be (nem érezni rajta a piát meg tudod inni nem jön ki egyből) mire a székből felállsz nem tudod hol vagy:D
ha akarod hogy tovább tartson igyál még kb fél óránként ilyet
azért írtam az egy-két decit ha pl ő egy 40kilos lány akkor az egy deci is sok
ha 120kilos férfi akkor a kettő is kevés:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!