Milyen piakombinációt tudtok ami finom, gyorsan üt és azért olcsó is?
Figyelt kérdés
külföldön kéne szal a pálesz sajna kiesett :)
elöre is Köszi!!
2011. júl. 14. 12:41
1/7 anonim válasza:
Helyi 38-40 V/V%-os alkoholból guríts le pár felest meg igyál rá egy energiaitalt. ha ott is ilyen meleg van akkor ettől igen csak jól fogod magad érezni
2/7 A kérdező kommentje:
20-25 fok van és esik xD de azért köszi :))
2011. júl. 14. 13:10
3/7 anonim válasza:
Nálam a pezsgő mindig hatásos volt, ha előtte megittam egy-két pohár valamit. Pl. két vodka narancs után egy pohár pezsgő, és kész is voltam.
Pedig ha csak egy fajtát iszok, azt jól bírom, de ha bármire pezsgőt iszok, ott hamar megvan a hatás... :)
4/7 anonim válasza:
Külföldön sok helyen lehet Cider-t kapni. Én pl a körtéset szeretem, de mind jó. A legolcsóbb fehér rumot szoktuk hozzáönteni, egy szeled lime bele, és hűtve finom, üt, és olcsó.
7/7 A kérdező kommentje:
cataflam? annyira bátor nem vagyok xD
de azért köszi mindenkinek :)
2011. júl. 14. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!