Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez hogy lehet? Mindig az...

Ez hogy lehet? Mindig az ellenkezőjét hallottam eddig. Bőv lent

Figyelt kérdés
többször berugtam már, de tudtam hogy mit csinálok, mit beszélek, és habá aztmondják az ittas ember mindig igazat mondd, és mégis tudtam mondani szüleimnek, hogy nem ittam.. ??
2011. máj. 27. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
hülyeség én részegen is úgy hazudok mint a vízfolyás
2011. máj. 27. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
ezt arra értik, hogy részegen sokszor rájön az emberekre az őszinteségi roham, mikor kérve-kéretlenül osztogatnak tanácsok mindenkinek, mindenről megmondják a vélemyényüket, esetleg elmondanak egy-két titkot illetéktelennek. ez nem arra vonatkozik hogy ne tudnál hazudni
2011. máj. 27. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a második mondja. Részegen áttörnek bizonyos korlátok, sokkal könnyebben mondasz el olyasmit, amit józanul visszatartasz ilyen-olyan okból, könnyebben rádjön a szófosás. Ennyi. De azt senki nem mondja, hogy részegen csak igazat beszélnek az emberek, ez nem igaz.
2011. máj. 27. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:

ja, hát igy más..:D

hát mulkor azért keményen megmondtam egy kb 70 éves faszinak hogy lefürödhetne néha:D

2011. máj. 27. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nekem meg részegen nagyon meg a kamuzás, fél liter vodka meg 2-3 sör után is kikamuztam magam anno anyuék előtt hogy csak megette megy szendvicset, amitől rosszul lettem, és simán bevették...
2011. máj. 28. 22:45
 6/6 Tenk ***** válasza:

05-28 22:45

Piát se vették észre rajtad anyádék? már mint ha iszol X idő után lehet érezni rajtad hogy ittas vagy...

2011. jún. 19. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!