Milyen "bársonyosabb" ízű vodkák vannak kb 4-5 ezer forintig?
Utolsó: ezt hogy érted, csak a házilag főzött vodka jó?
Mert a többit nem kell csempészni, nincs már vasfüggöny:P
Nem,nem otthon készítettre gondoltam....
Az igazi jó vodkák Ukrajnában és Oroszországban vannak!!
De ugye Ukrajnánál rengeteg csempészt kapnak el akik itt árulják,de attól az még ugyan olyan ízre,mint egy gagyi royal....
Amit itt kapsz 5-10-15 ezerért azt ott 1.olcsóbban 2.más a márka ugye,sokkal finomabbak...
Ezeket Magyarországon sosem fogod megkapni,ha csak el nem mégy értük,és hozod haza:D
Oké, de mely márkák ezek?
Nekem tök irreálisnak tűnik, hogy a legjobb vodkákat nem exportálják, hiszen akkor elég hülyék, nem?...mi is adunk el a legjobb pálinkákból külföldre, és ugyanígy van a whisky, cognac, stb...
Igen ezt így tartanám normálisnak én is,de ők sajnos nem kötelesek,mivel nem uniósok...:(
Pl: sputnik,blagoff(ízesített is van),tovaritch,slava,moskovskaya, és persze az az igazi jó nemiroff,bár az van nálunk is,de nem olyan nagy választékban,nemiroff lex,smirnoff...úú hirtelen csak ennyi jut eszembe meg amiket nem tudok leírni ezek nagy része nagyon finom,a többi csak szimplán finom:)
Ezt úgy kell érteni, hogy a külföldieknek rossz vodkát párolnak, országon belüli eladásra meg jót?
Mert Smirnoff nálunk is van (és inkább csak "koktélvodkának" tartják, ami magában nem olyan jó), és a többi említett márkát is exportálják. És ugyanaz a cég.
Mivel az ukrának és az oroszok nincsenek uniós export kötelezettséggel azt csinálnak amit akarnak...
Van náluk erre bőven kereslet,több mint máshol...
Szinte egyik sem pancs, mert hát a vodkához nem nagyon van mit keverni (mondjuk láttam már vodkaaromát, veszek majd azt hiszem:D), dehát szemetet nem csak pancsolni lehet, hanem főzni is:)
Nekem azóta is a Russian Standard vezet 3-4 ezer között, a Smirnoff állítólag ellenfele, de nem ájultam el tőle. Az absolutból veszek még mindenképp:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!