Milyen "bársonyosabb" ízű vodkák vannak kb 4-5 ezer forintig?
A vodka lényege, hogy nincs "íze", hanem semleges ital, ezért jól mixelhető.
Ha már íze van az már gáz.
Mixerkedtem egy időben, hidd el amit írok.
Nyilván a víznek is van íze, de íztelennek mondjuk, ahogy a vodkát is.
Ezért raktam idéző jelbe.
A rossz vodka íz a gyártási hibákból ered és pont ezért létezik 1500Ft-os és 10000Ft-os Vodka is.
Nálad lehet, hogy csak simán az alkohol erőssége kaparta a torkod, nem mindenkinek esik jól a tömény(még ha rendszeresen fogyasztja is valaki).
Ebben az esetben ha olcsóbb vizezett vodkát iszol az neked bársonyosabbnak tűnhet, pedig csak hígabb és rosszabb minőségű.
Amúgy a Finlandia az olcsósága ellenére egy jó vodka (ha nem is különleges). Ha nem ízlett, akkor az nem a vodka hibája volt.
Ha már ízek... a Finlandia egyik ízesített verziója több rangos nemzetközi díjat nyert el.
Most pont egy mixernek higyjem el, hogy SEMMI íze nincs a vodkának? Tudom, hogy nagyon gyenge (és egy középkategóriás vodkának már 100%-ban elnyomja akár 1 cent száraz vermut is), de van, és magában fogyasztva fontos.
A kérdést egyszerűbben feltéve, minél jobb minőségű vodkát keresek az adott pénzért. Egyet már találtam, úgyhogy hiába mondod, hogy nincs ilyen. A 40%-os Russian Standard nem hiszem, hogy "olcsóbb vizezett vodka", de ha mixer vagy, akkor amúgy is illik ismerned...
Szerintem tanulj meg olvasni és igyál kevesebbet.
Idézet tőlem:
"...Nyilván a víznek is van íze, de íztelennek mondjuk, ahogy a vodkát is...."
Magam részéről kiszállok a homokozóból....
Magyarországon sosem fogsz jó vodkát inni,ezt garantálom!!!!Bármiyeln finom is,akkor sem lesz olyan jó mint az igazi orosz/ukrán vodkák...
És itt nem azokra gondolok amiket csempésznek,vagy nálunk is lehet kapni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!