Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek mi történne egy...

Szerintetek mi történne egy 21 éves sráccal, ha meginna egy liter pálinkát?

Figyelt kérdés
Ismerősöm próbál menőzni, hogy este megivott egy üveggel, persze én nem hiszem el neki, de ő váltig állítja, hogy így volt...szerintem tuti detoxba kötött volna ki...Mi a véleményetek? :)
2011. máj. 4. 12:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15 éves ismerősöm megivott egy liter vodkát. És mégsem keürlt detoxba:) mondjuj aznap este hányt vagy 8-9szer, szóval...
2011. máj. 6. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:

sokmindentől függ az ha pl haverod 120kilo előzőleg evett csomó kaját és mondjuk óránként megivott 1-2decit közbe evett lemozogta stb akkor simán összejön egy éjszaka alatt amit vehetünk sztem 8től 6ig

főleg ha az az egy üveg pálinka csak fél liter

viszont ha haverod 60kilo két napja nem evett és valóban megivott egy liter pálinkát mondjuk 1óra alatt akkor nem hiszem hogy emlékezne rá h megitta:D

2011. máj. 8. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:
az utolsónak nagyon igaza van, helyzetfüggő az egész.
2011. máj. 8. 20:46
 14/14 Tenk ***** válasza:
Ehhez annyit fűzök hozzá ha Pestre a Műszaki Egyetemre jár akkor higgyél neki van nem 1 olyan ismerősöm aki oda járt/jár és akármilyen buliba hívják ő üt ki magát az utolsók között... tehát hihető az 1 liter pálinka
2011. jún. 19. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!