Szerintetek mi történne egy 21 éves sráccal, ha meginna egy liter pálinkát?
Attól függ, hány fokos volt a pálinka, milyen gyorsan itta meg és mennyire bírja az alkoholt.
Nekem lányként volt olyan estém, hogy kb. 5 liter bort megittam, és azon kívül, hogy durván berúgtam, semmi bajom nem lett. De ehhez tudni kell, hogy akkor már több mint egy hete masszívan alkoholizáltunk és a gyomrom hozzászokott. Aztán abbahagytam, most már két decit sem bírok meginni.
Szóval ha minden körülmény adott, simán lehet, hogy tényleg megivott annyit.
Nekem is van pár ismerősöm,akik úgy vedelnek hogy csak na!
Egy este alatt simán megittak 4 üveg bort 2en,vagy 2 üveg pálinkát.Hidd el nem lehetetlen :)
Először is a pálesz ritkán van literes üvegben. Általában felesben van, legalábbis a kereskedelemben kapható. Akkor az mindjárt a fele.
Aki nagyon bírja, annak talán meg se kottyan. Ismerek ilyet.
Egy kezdő valószínűleg öntudatlan lesz már kevesebbtől is. Szóval erősen függ az egyéntől.
Nem mindegy mennyi idő alatt és milyet. Hétvégén is én megittam majdnem annyit, ráadásul mindenféle piából vegyesen, de sokat táncoltunk, ettünk meg volt rá idő is, szóval még csak fejbe se csapott igazán.
Bár az egy liter az ézért kicsit soknak tűnik... egy üveg még oké... az fél liter általában. xD Meg az egy este is gyanús. Kicsit túloz, de hát megesik az ilyen. :D
21/l
Egy liter az nagyon sok! Még fél is bőven elég! Csak lassan, több óra alatt, közben enni se feledkezz el, de ne 5 szem chipszet, hanem azért komolyabb kaját!
Fél liter pálinka az ca. 2 liter bor, ami meg már üt rendesen egy éjszaka alatt... Persze nem mindegy, hogy 70 vagy 110 kiló vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!