Normális, hogy undorodom az alkoholtól?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert az ismerőseimet elnézve, amikor összejövünk, akkor isznak rendesen pálinkát, likőrt, rumot, bort, sört, vodkát.
Amikor én CSAK megszagolom a pálinkát, elrántom a fejem, és kiráz a hideg, és az orromban is érzem azt az erős szagot, és rosszul leszek.
És sok ismerősömet elnézve megisszák a pálinkát, és látszik az arcukon, hogy rossz, vagy marja a torkukat, de ennyi. SŐT!, még a pezsgő ízért is gyŰlÖlöm, és a sör ízét se szeretem!!!
Én meg rosszul vagyok egy pálinka, vagy likőr szagától. Egyszer próbáltam likőrt inni, de ahogy hozzá ért a nyelvem, egyszerűen olyan rosszul lettem, meg a fejem is meg fájdult, és nem bírtam lenyelni sehogy nem ment le a torkomon.
Nem érzem azt, hogy nekem most alkoholt kéne innom, csak még senki nem mondta volna, hogy volt már úgy, ahogy én.
Mitől lehet?
xD
A pálinka ideális szeszfoka 45% körül mozog.
Az 50+ házipálesz divatja abból ered, hogy a legtöbben nem tudnak pálinkát főzni és 45-ön már opálosodna nekik.
Tiszta szerencsésnak érzem magam, hogy itt Borsodban véletlenül mindig legalábbis középkategóriás házipáleszt kapok, ha vendégségbe megyek.... tudom, hogy 100x rosszabbak is vannak...
Gyanítom, hogy apád viselkedése az ok arra, amiért még a szagát is elutasítod.
Ennyi, ezen ne emészd magad, a jelek szerint nem vagy egyedül. :)
En se annyira szeretem. Sot, van egy csomo olyan ismerosom aki csak egy pohar sort ivott egsz eletben (padig mar vagy 30). En 24 vagyok, es neha megiszok egy pohar sort, vagy egy bort, de nem vagyok alkoholista.
NAgyon is dicserendo, hogy nem fogod megtapasztalni a masnapossagot :D
CSak igy tovabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!