Normális, hogy undorodom az alkoholtól?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert az ismerőseimet elnézve, amikor összejövünk, akkor isznak rendesen pálinkát, likőrt, rumot, bort, sört, vodkát.
Amikor én CSAK megszagolom a pálinkát, elrántom a fejem, és kiráz a hideg, és az orromban is érzem azt az erős szagot, és rosszul leszek.
És sok ismerősömet elnézve megisszák a pálinkát, és látszik az arcukon, hogy rossz, vagy marja a torkukat, de ennyi. SŐT!, még a pezsgő ízért is gyŰlÖlöm, és a sör ízét se szeretem!!!
Én meg rosszul vagyok egy pálinka, vagy likőr szagától. Egyszer próbáltam likőrt inni, de ahogy hozzá ért a nyelvem, egyszerűen olyan rosszul lettem, meg a fejem is meg fájdult, és nem bírtam lenyelni sehogy nem ment le a torkomon.
Nem érzem azt, hogy nekem most alkoholt kéne innom, csak még senki nem mondta volna, hogy volt már úgy, ahogy én.
Mitől lehet?
"Én sem szeretem az alkohol ízét."
Az alkoholnak nincsen íze. Mondanám, hogy teszteld le drága orosz vodkákkal (mondjuk 5 ezer fölött), de elhiheted nekem is. Van bennük egy halszálnyi gabonaíz és semmi más. Még azt sem lehet mondani, hogy "elnyomja valami az alkoholízt".
Kérdező: ha csak magától a szesztől undorodnál, akkor valószínűleg nem lenne gondod a sörökkel. Szerintem próbálj ki 1-2 drágább sört (pl Leffe) vagy cidert (azokhoz nem értek), ha már nagyon inni akarsz. Dehát nem muszáj, és sok kocsmában TÉNYLEG csak ihatatlan dolgokat lehet kapni.
"valszeg van valami lelki háttere a dolognak."
Mondjuk azt el kell mondanom, hogy apám elég sokat piált, mikor haza jött, és ilyenkor agresszív lett, beszólt, meg ordibált.
Próbáljátok ki:
Pezsgő koktél:4db eper turmixolva+1 kiskanál cukor+ 1dl pezsgő+1dl ananászlé(dobozos)összekeverni és már iható is az alkoholt nem is lehet érezni benne, már várom az eper szezont...
Hala istennek nekem nincs ilyan problemam :D
De, h a kerdesre valaszoljak en sem szeretem az alk. izet,nem azert isszuk.
A hatasa a lenyeg, de ha nem ittal annyit akk nem tudhatod, ki kell probalnod.
Am hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!