Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Normális, hogy undorodom az...

Normális, hogy undorodom az alkoholtól?

Figyelt kérdés

Azért merült fel bennem a kérdés, mert az ismerőseimet elnézve, amikor összejövünk, akkor isznak rendesen pálinkát, likőrt, rumot, bort, sört, vodkát.

Amikor én CSAK megszagolom a pálinkát, elrántom a fejem, és kiráz a hideg, és az orromban is érzem azt az erős szagot, és rosszul leszek.

És sok ismerősömet elnézve megisszák a pálinkát, és látszik az arcukon, hogy rossz, vagy marja a torkukat, de ennyi. SŐT!, még a pezsgő ízért is gyŰlÖlöm, és a sör ízét se szeretem!!!

Én meg rosszul vagyok egy pálinka, vagy likőr szagától. Egyszer próbáltam likőrt inni, de ahogy hozzá ért a nyelvem, egyszerűen olyan rosszul lettem, meg a fejem is meg fájdult, és nem bírtam lenyelni sehogy nem ment le a torkomon.

Nem érzem azt, hogy nekem most alkoholt kéne innom, csak még senki nem mondta volna, hogy volt már úgy, ahogy én.

Mitől lehet?

2011. ápr. 30. 22:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem az alkohol ízét. Igaza van az egyik előttem szólónak, azért isszuk, mert jobb kedvünk lesz tőle. (Legalábbis én ezért.)
2011. ápr. 30. 23:20
 12/26 anonim ***** válasza:
Én is olyan voltam mint az ismerőseid, aztán egyszer sikerült nagyon durván berúgnom, és azóta UGYANAZ van velem, mint veled. :) Hiába "próbálkozok" csak keveset is inni. :/
2011. ápr. 30. 23:23
 13/26 Phoney ***** válasza:

"Én sem szeretem az alkohol ízét."

Az alkoholnak nincsen íze. Mondanám, hogy teszteld le drága orosz vodkákkal (mondjuk 5 ezer fölött), de elhiheted nekem is. Van bennük egy halszálnyi gabonaíz és semmi más. Még azt sem lehet mondani, hogy "elnyomja valami az alkoholízt".

Kérdező: ha csak magától a szesztől undorodnál, akkor valószínűleg nem lenne gondod a sörökkel. Szerintem próbálj ki 1-2 drágább sört (pl Leffe) vagy cidert (azokhoz nem értek), ha már nagyon inni akarsz. Dehát nem muszáj, és sok kocsmában TÉNYLEG csak ihatatlan dolgokat lehet kapni.

2011. ápr. 30. 23:36
 14/26 anonim ***** válasza:
mióta tavaly június elején úgy berúgtam mint a szemét (szégyenlem is) azóta rá sem tudok nézni. maximum minőségi bort iszok, de csak egy kis korty, családi ünnepeken, nagy unszolásra.
2011. ápr. 30. 23:53
 15/26 anonim ***** válasza:
valszeg van valami lelki háttere a dolognak...nálam is van...középsuliban ittam énis rendesen,mint mindenki más(sőt:)) de mikor anyám egyszer részeg volt,mert nagyon durva gondok voltak itthon,azóta rettegek azoktól az emberektől,akik akár csak egyetlen kortyot is isznak...az alkoholtól meg hányingerem van,már akkor is ha csak meglátok egy palack bort a boltban...de ez pszichés...
2011. máj. 1. 00:09
 16/26 anonim ***** válasza:
Utálom én is az alkoholt, pl. a rövideket én soha nem bírtam húzóra meginni, csak apránként, különben azonnal jött volna vissza. Mostanra már csak a minőségi borokat meg söröket vagyok képes meginni, de abból sem sokat. Ja, és förtelmesen másnapos vagyok, engem már 4-5 sör is megvisel, fáj a fejem, hányok, félelmetes rosszulléteim vannak, ezért se nagyon iszom.
2011. máj. 1. 00:42
 17/26 A kérdező kommentje:

"valszeg van valami lelki háttere a dolognak."

Mondjuk azt el kell mondanom, hogy apám elég sokat piált, mikor haza jött, és ilyenkor agresszív lett, beszólt, meg ordibált.

2011. máj. 1. 07:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem az alkoholt. Ha nagy esemény van, koccintáshoz egy fél pohárt pezsgőt megiszok (néha még azt sem sikerül) és annyi. Nem szeretem az ízét egyszerűen, pedig már kínálgattak többféle alkohollal.
2011. máj. 1. 12:07
 19/26 -Pimpike- ***** válasza:

Próbáljátok ki:

Pezsgő koktél:4db eper turmixolva+1 kiskanál cukor+ 1dl pezsgő+1dl ananászlé(dobozos)összekeverni és már iható is az alkoholt nem is lehet érezni benne, már várom az eper szezont...

2011. máj. 1. 13:29
 20/26 anonim ***** válasza:
53%

Hala istennek nekem nincs ilyan problemam :D

De, h a kerdesre valaszoljak en sem szeretem az alk. izet,nem azert isszuk.

A hatasa a lenyeg, de ha nem ittal annyit akk nem tudhatod, ki kell probalnod.

Am hany eves vagy?

2011. máj. 1. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!